Atklāts! Kad sievietēm vairāk patīk romantika

Žurnāls Appetite veica nelielu pētījumu, meklējot sakarības starp paēšanu un romantiskajām jūtām. Tie atklāja, ka sieviešu smadzeņu šūnas bija daudz atsaucīgākas romantiskiem žestiem un jūtu izpaušanai, kad bija paēdušas, nevis tad, kad viņas 8 stundas nebija barotas.

Pētījums iekļāva 20 jaunas sievietes, kur puse no viņām bija ievērojušas diētu vismaz 2 reizes dzīvē, bet otra puse nekad to nebija darījusi. Visām sievietēm bija uzdevums- neēst 8 stundas līdz laboratoriskajiem izmeklējumiem.

Tad viņām tika rādītas romantiskas bildes, kur pāri ir sadevušies rokās, skūpstās un ir apskāvušies. Reakcija bija aptuveni vienāda visām dalībniecēm. Pēc tam viņām tik iedots uztura bagātinātāja kokteilis, kurš saturēja 500kcal. Un tad atklājās, ka sievietes kļuva daudz atvērtākas un pozitīvāk domājošas par romantiskajiem fotoattēliem.

Tas vien pierāda to, ka paēdis cilvēks ir laimīgs cilvēks, lai par kuru dzīves jomu tas tiktu spriests. Brīžos, kad esi izsalcis, ir ļoti grūti domāt par kādām citām lietām, izņemot ēdienu.

Avots: foxnews.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment