Atklāj skumjas detaļas par Maestro Raimondu Paulu pēc viņa sievas aiziešanas mūžībā

Ojārs Raimonds Pauls ir izcilais latviešu komponists un pianists, kurš piedzimis 1936. gada 12. janvārī Rīgā. Turklāt viņš ir bijis aktīvs politiķis un vairāku Saeimas sasaukumu deputāts.

Viņš ir slavens kā mūzikas autors daudziem mūzikliem, trīs baleta izrādēm, un vairāk nekā 50 filmām, piemēram, “Vella kalpi”, “Limuzīns Jāņu nakts krāsā”, “Dāvana vientuļai sievietei”, “Teātris”, “Ilgais ceļš kāpās” un citām. Turklāt Raimonds Pauls ir radījis mūziku arī daudzām teātra izrādēm. Viņa dziesmas ir ieguvušas plašu atzinību, un tās ir uzvarējušas Mikrofona dziesmu aptaujā ne mazāk kā 11 reizes.

Latvijas Nacionālajā bibliotēkā ir atklāta izstāde, kas veltīta Maestro Raimondam Paulam. Kaut arī pats Pauls nebija klātesošais izstādes atklāšanā, piedalījās cilvēki, kuri pazina viņu jau vairākus desmitus gadu.

Šo informāciju var atrast Laumas Lapsas un Martas Kalniņas rakstā “Kā tagad klājas Maestro” žurnāla “Privātā Dzīve” numurā.

 

Pauls norāda, ka nevarēja piedalīties izstādes atklāšanā, jo bija koncertu grafiks. Kad viņam tika uzdots, kā viņam pašlaik klājas, Pauls atbildēja īsi: “Nu, dzīvoju…”

Mūziķis Aivars Hermanis apgalvo, ka Paulu sastop diezgan bieži, taču pēc Paula sievas aiziešanas abiem vēl nav izdevies tikties.

“Protams, viņš ir satriekts. Viņš jau tā ir ļoti vienatnē dzīvojošs cilvēks, un tagad ir kļuvis vēl vientuļāks,” atzīst mūziķis.

 

Žurnāliste Lia Gudļevska norāda, ka Pauls neparāda ārpasaulē, kā viņš patiesībā jūtas. Pēc žurnālistes teiktā, viņš piedalās koncertos, kur atradis vienīgo mierinājumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment