Atsakies no ŠIEM 7 dzīves paradumiem, ja nevēlies būt nabags!

Kā tikt vaļā no nabadzības

Pārstāj sevi žēlot
Tas ir ieradums, kas daudziem parādās jau bērnībā. Žēlot sevi – tas nozīmē ātri zaudēt līdzcietību no apkārtējo puses. No mūžīgā hipohondriķa izvairās, no viņa neko negaida ( viņš var tikai nīdēt), viņu nesauc līdzi kompānijā. Rezultātā viņam paliek kritiski maz privāto sakaru, bez kuriem ir praktiski neiespējami uztaisīt karjeru, nokļūt interesantā projektā.

Žēlot sevi — tas ir labākais veids, kā iegūt zema atalgojuma darbu un pelēko eksistenci. Uzņemies atbildību pār savu dzīvi tā vietā, lai pastāvīgi apraudātu sevi, ka neveiksmīgi piedzimis, ne tāds ārējais izskats, ne tāds dzīvoklis…Viss tas ir lieki. Tu vari izmainīt visu, ko vien vēlies, tikai tam vajadzīgs pārkāpt sevis žēlošanai, kļūt stiprākam.

Pietiek taupīt
Tiekšanās ekstremāli taupīt – tā nav saprātīgas ekonomēšanas pazīme, bet gan rādītājas tam, ka cilvēkam nav līdzsvars starp ieņēmumiem un izdevumiem. Turīgs cilvēks ir gatavs maksāt par lietām to reālo vērtību. Un bez tā, gatavs maksāt par svešu darbu, un to pašu gaida arī no citiem.

Pareizi izkārto savas vērtības
Cilvēki ar augstiem ienākumiem uzticamu mīlestību un draudzību sauc par lielākām vērtībām dzīvē. Par bagātību viņu nedēvē kontu bankā. Pēc viņu domām, bagāts ir tas, kas spēj naudu piesaistīt, organizēt jaunus biznesa veidus burtiski tukšā vietā…

Patiesi veiksmīgs cilvēks nav atkarīgs no sava zelta maisa apjoma. Tā kā pārstāj domāt, ka nauda var tevi padarīt laimīgu. Tikai uz nabadzību noskaņots cilvēks spēj visu mērīt pēc materālās vērtības.

Velti nesatraucies
Bagātiem cilvēkiem nauda nav neizmērāms lielums: šodien tā ir, rīt tā vairs nav. Un tā pa riņķi. Nevajag krist panikā, kad nauda beidzas. Tā vietā mierīgi apdomā, kā situāciju izmainīt.

Netērē vairāk nekā nopelni
Ja cilvēks nesaprot, ar ko viens kredīts atšķiras no otra, tad bagāts viņš noteikti nebūs. Labklājības noslēpums ir pareizs līdzsvars starp ienākumiem un izdevumiem.

Pamet nemīlamu darbu
Tikai mīļš darbs spēj dāvāt tev prieku un nest arī vislielākos ienākumus. Nebaidies pamest lietu, pret kuru nejūti mīlestību. Atrodi savu vietu. Tas nav tik grūti, kā liekas.

Pameklē piemērotu profesiju mājaslapās, kur izvietoti darba devēju sludinājumi. Saki visiem apkārt, ar ko vēlies nodarboties – iespējams, ka pazīšanās tev palīdzēs, un darbs tevi pats atradīs. Mīlams darbs.

Cieni radiniekus
Ļoti lieli neveiksminieki sanāk no tiem, kuri attālinās paši no savas ģimenes. Visiem bagātajiem cilvēkiem ir ģimene – vissargājamākā vērtība uz pasaules. Jo tieši tajā var atrast mierinājumu un atbalstu, kad visas pārējās dzīves sfēras piemeklē krīze. Nekad neaizmirsti par tuviniekiem!

Nauda – tas ir papīrs. Padomā par šo teicienu. Cilvēka bagātība tiek noteikta tikai pēc viņa iekšējās nostājas, spējas realizēt savas iespējas, gatavības strādāt un dalīties ar pasauli ar darba augļiem. Tavs ceļš uz bagātību sakas tev galvā, lai cik dīvaini arī nebūtu šo faktu pieņemt. Pamēģini pārstāt raudāt, sāc transformēt enerģiju konstruktīvā lietā. Tu uzreiz pamanīsi rezultātu!

 

Lasi vēl: Turīgs tēvs nolēma parādīt dēlam, kā dzīvo nabagie, bet tā vietā viņš guva mācību

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment