Augi, kas palīdzēs atbrīvoties no kārpām uz visiem laikiem!

Ir vispāratzīts, ka kārpu parādīšanās ir raksturīga bērniem un pusaudžiem. Taču šo slimību var atrast ikvienam, jo ​​kārpas ir novājinātas imunitātes problēma. Šādu veidojumu cēlonis ir cilvēka papilomas vīruss, kas izraisa nekontrolētu ādas augšējā slāņa augšanu, kā rezultātā veidojas izaugumi kārpu veidā.

Ja jums ir dažas mazas kārpas, tās var viegli noņemt mājās, izmantojot ikvienam pieejamos līdzekļus.

Kā ārstēt kārpas

Ķiploki

Pateicoties pretvīrusu un antibakteriālajām īpašībām, ķiploki ir neaizstājams līdzeklis kārpu likvidēšanā. Vienkāršākais veids, kā to lietot, ir vismaz trīs reizes dienā ierīvēt kārpas ar svaigu ķiploku sulu. Ķiploki ir dabisks imūnmodulators, tāpēc tā lietošana palīdzēs cīņā pret vīrusu.

Strutene

Tas ir ļoti efektīvs līdzeklis pret kārpām. Strutenes sula ir alkaloīdu maisījums, kam ir toksiska ietekme uz patogēno šūnu attīstību. Bet pārāk neaizraujieties: lielos daudzumos strutene darbojas kā inde.

Alveja

Ja jums ir alveja, jūs atvieglosiet kārpu noņemšanu. Šis augs satur ābolskābi, kas palīdz sadedzināt vīrusu skartos audus. Jums vienkārši jāpiestiprina auga lapa, lai tās sula nonāktu uz kārpas, un pēc tam aptiniet skarto zonu.

Sīpols

Sīpols spēj ārstēt kārpas ne sliktāk kā ķiploki. Tomēr tā darbība ir mazāk agresīva. Sīpolu sagriež vairākās daļās, pārlej ar etiķi un atstāj apmēram 2 stundas. Piestipriniet pie kārpas sīpolu, aptiniet šo vietu ar marli vai pārsēju un atstājiet uz 2-3 stundām. Procedūru vēlams veikt pirms gulētiešanas.

Lasi arī: Pikanta kabaču uzkoda, kas pagatavojama 5 minūtēs! Lieliski derēs ar kartupeļu biezeni

Imunitātes stiprināšana

Mūsu imūnsistēma ir dabisks šķērslis dažādām slimībām. Uzlabojot un stiprinot šo iekšējo resursu, jūs cīnāties ar vīrusu, kas jums sagādā tik daudz neērtību. Veselīgs miegs, mērena fiziskā slodze, svaigs gaiss un pareizais vitamīnu daudzums ļaus organismam pretoties jebkurai slimībai.

Dažreiz kārpas var liecināt par nopietnāku slimību. Tās mums parāda, ka mums ir jāpievērš uzmanība savai veselībai. Ja nevarat atbrīvoties no kārpas mājās vai, ja kārpu skaits turpina pieaugt, konsultējieties ar savu ārstu. Un atceries, galvenais ir veselība!

Ko jūs domājat par šīm kārpu apkarošanas metodēm?

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment