Augums par cilvēku pasaka ļoti daudz! Esat gatavi uzzināt?

150 – 160 cm

Jūs neesat nevienam līdzīgi, tādēļ apkārtējie bieži mēdz uzskatīt, ka esat dīvaini. Protams, ka šāda attieksme jūs aizskars, tādēļ alkstat pēc personīgās telpas un neciešat, kad kāds tāo neievēro. Lai vai kā, jūsos ir radošais gars, kas vienmēr alkst iegūt jaunas zināšanas un prasmes. Jūs lieliski orientējaties cilvēkos, redzat visas viņu šķautnes, bet tajā pašā laikā paši tā arī paliekat ļoti emocionāli cilvēki.

160 -170 cm

Tādi kā jūs visbiežāk kļūst par līderiem, kuri nebaidās uzņemties atbildību. Jūs cilvēkos radāt uzticības sajūtu, tādēļ jūs viņus pievelkat ar savu asprātību, komunicēšanas prasmēm un ietiepību, radot arī apbrīnu viņos. Jūs esat tieši tas cilvēks, kurš ir spējīgs sev apkārt savākt cilvēku pūļus. Ticat, ka visi cilvēki ir taisnīgi un patiesi. Šo var uzskatīt par jūsu vājo punktu.

170 – 180 cm

Jūs dzīvojat pēc principa “labāk visu izdarīšu pats”, kas arī atspoguļo jūsu personību. Esat pašpārliecināti un dominanti cilvēki, kas pieraduši uzticēties tikai sev. Jūs zināt, kas pašam sev ir nepieciešams, tādēļ tērējat visus līdzekļus un spēkus, lai to sasniegtu. Nav nekādu grūtību, kas būtu spējīgas jūs nobiedēt. No cilvēkiem sagaidāt atklātību (jo paši tādi esat), tādēļ nebaidāties no patiesības. Meli jūsos izraisa riebumu, taču viegla mānīšanās jums šķiet kā neliela spēle.

Lasi vēl: Nestandarta augums? Kādu uzvalku izvēlēties labāk?

180 – 190 cm

Jūsu galvenais mērķis – padarīt laimīgus savus tuviniekus, taču tas var nozīmēt tikai vienu, ka esat jūtīgs un maigs cilvēks. Cilvēki jūsu klātbūtnē jūtas ļoti labi, jo jums piemīt silta un gaiša aura. Taču patiesība ir tāda, ka tieši jums visvairāk nepieciešams citu cilvēku maigums un rūpes. Diemžēl esat ar tieksmi pret vienpusēju mīlestību.

190 cm un vairāk

Jūs esat tieši tas cilvēks, uz kuru var paļauties. Esat cilvēks, kurš viegli pārdzīvo stresa situācijas un pēc dabas esat mierīgs. Šīs arī ir pašas labākās jūsu rakstura iezīmes. Nekad nesatraucaties par sīkumiem. Jums vienmēr ir paticis risināt problēmas un pārvarēt šķēršļus. Lai vai kā, jums vienmēr ir izdevies atrast zelta vidusceļu starp darbu un atpūtu. Visam ir paredzēts savs laiks!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment