Bail no lidošanas? Uzzini kā to pārvarēt!

140805_FF_FearofFlying

 

2. Saglabā mieru

Iemācies saglabāt mieru dažādās situācijās. Ir daudz dažādi elpošanas vingrinājumi,kuri palīdz nomierināties.  Pirmais lidojums var būt ļoti satraucošs, tāpēc, ja tu pratīsi sevi nomierināt un saglabāt mieru, tas ļoti tev palīdzēs.

 

3. Lido bez pārsēšanās

Iegādajoties biļetes noteikti pirmajam liedojumam izvēlies tiešo reisu, lai ātrāk nonāktu savā gala mēŗķī. Stastistiski visvairāk negadījumu notiek paceļoties un nolaižoties, līdz ar to, izvēloties tiešo lidojumu, tev būs mazāk jāuztraucas.

 

4. Iegādājies medikamentus

Ir tik daudz un dažādi medikamenti, kas var tev palīdzēt pārvarēt bailes, piemēram, nervu zāles, kas tevi nomierinās un iespējams pat ļaus aizmigt, un visu lidojuma laiku tev nebūs jāuztraucas par to, ka kaut kas varētu notikt, jo tu saldi gulēsi. Taču atceries, ka medikamentus vajadzētu izmantot tikai ekstrēmos gadījumos, ja nekā citādāk nespēj nomierināties, tāpēc kārtīgi apsver visu pirms nolem,ka tomēr ir nepieciešams lietot medikamentus.

 

5. Dari to!

Labākais veids kā cīnīties ar savām bailēm, ir sastapties ar tām. Tāpēc saņemies drosmi un pieņem šo lēmumu. Iespējams pēc pāris lidojumiem tev iepatiksies un vairs nevēlēsies ceļot ar mašīnu vai autobusu, un ar laiku tu dosies garākos pārlidojumos, un iespējams pārsēdīsies no vienas lidmašīnas uz otru pat 3 un vairāk reizes.

 

Atceries! Tu noteikti nebūsi pārvarējis savas bailes pēc pirmā lidojuma, tas prasa laiku, citam vairāk citam mazāk, bet atceries šos 5 soļus un noteikti ar laiku tiksi ar to galā un varēsi doties ceļojumos uz vietām, kur esi sapņojis aizbraukt, bet ar auto tas nav bijis iespējams.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment