Baumas par jauno iPhone 8 – vai tiešām tiks radīts kas šāds?

Tiek lēsts, ka Apple ierīču uzlādes ports “Lightning port” varētu tikt aizstāts ar USB-C. Patiesībā tie būtu lieliski jaunumi, jo tad vienu lādētāju varētu izmantot teju vai visiem telefoniem. Papildus Apple noteikti liks iPhone lietotājiem iegādāties jaunu spraudni, kas ļautu savienot telefonus, padarot vecos spraudņus par nederīgiem.

Viens no jauninājumiem varētu būt stikla korpuss. Tas, protams, padarītu viedtālruni visnotaļ trauslu, pat tad, ja tiek izmantots īpašs, rūdīts stikls.

Ja esi iPhone centrālās pogas fans, tad vari sagaidīt vilšanos, jo jaunajā modelī tā varētu arī neparādīties. Vairāki avoti vēstījuši, ka centrālā poga tiks noņemta, lai palielinātu interaktīvo, skārienjutīgo ekrānu.

Protams, ka tiks uzlabots arī viedtālruņa ekrāns, tas tiks aprīkots ar brīnišķīgo OLED displeju. Tomēr ir kāds “bet”, tas nebūs pieejams standarta komplektācijā un par to būs papildus jāpiemaksā. OLED displejs ļaus padarīt viedtālruni vēl plānāku nekā iepriekš, tas nodrošinās spilgtākās un dzīvīgākas krāsas.

Jaunajam iPhone būs pieejama bezvadu uzlādes iespēja, un tas noteikti veicinās pārdošanas apjomu. Jāatzīmē, ka citi viedtālruņu izgatavotāji šādu opciju jau ieviesuši pirms pāris gadiem, tādēļ par inovāciju viedtālruņu tirgū to būtu grūti nosaukt.

Pārmaiņas gaidāmas arī viedtālruņa iekšienē. Lai sniegtu klientu vēlmēm atbilstošu sniegumu, iPhone 8 tiks aprīkots ar A11 procesoru.

Lasi vēl: Esi kādreiz domājis, ko nozīmē baltās līnijas uz iPhone tālruņiem?

Lēsts, ka iPhone 8 izdošana aizkavējusies “Touch ID” pirkstu nospiedumu atpazīstamības sensora izstrādes dēļ. Tā ir vērtīga un sarežģīta raksturiezīme, kura atlikusi viedtālruņa izdošanu uz 2017. gada rudeni. Papildus tālrunis tiks aprīkots ar varavīksnenes skeneri un atpazīs žestus.

Tad vēl atlikusi tāda lieta kā cena. Visnotaļ iespējams, ka šis viedtālrunis maksās vairāk nekā 1000 eiro. Cerams, ka summa ir tā vērta, un iPhone 8 milzīgos naudas tēriņus attaisnos.

Skaidrs, ka, izdodot iPhone 8, Apple ir uzņēmies šādus, tādus riskus, lai padarītu viedtālruni pēc iespējas revolucionārāku.

Šķiet, ka jaunajam tālrunim netiks atjaunots arī austiņu spraudnis, tas nozīmē, ka arī turpmāk nāksies papildus iegādāties Bluetooth austiņas.

Viedtālrunis būs ūdensizturīgs, tā kamerai būs dubulta lēca un iebūvēta attēla stabilizēšanas sistēma.

Jo jaudīgāks viedtālrunis, jo lielāka kapacitāte tam nepieciešama. Apple jau ziņojis, ka ieviesīs viedtālruņiem arī 256 GB iekšējo atmiņu, ļoti iespējams, ka iPhone 8 arī nebūs izņēmums. Tāpat tiks ieviesta NAND flash atmiņa un 3GB liela RAM atmiņa.

Apple pavisam nesen pieteicis patentu caurspīdīga viedtālruņa izveidei, tieši tādēļ radušās spekulācijas, ka iPhone 8 varētu būt daļēji caurspīdīgs.

Šobrīd Apple testē aptuveni 10 iPhone 8 prototipus, un mums atliek tik vien kā uzticēties šīs jomas profesionāļiem. Lai arī viņu ceļš šad un tad bijis līkumains, rezultāts parasti ir visnotaļ patīkams. Visai iespējams, ka iPhone 8 būs visu laiku labākais viedtālrunis, kādu izdevis Apple.

Laikam nāksies pievienoties tiem, kuri teltī nakšņo pie Apple veikala, lai pēc iespējas ātrāk iegādātos jauno viedtālruni.

Avots: sharebears.net

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment