Beidzot par savu pēdējo uzvaru un iegūto naudu runā arī pats M. Briedis

Beidzot par savu karjeras līdz šim lielāko uzvaru, kā arī iegūto honorāru runā Latvijas sporta un boksa zvaigzne Mairis Briedis, kurš sniedzis interviju izdevumam Kas Jauns. 

Intervijā M. Briedis ieskicē to, kā mainījusies viņa dzīve un tērēšanas paradumu pēc lielā honorāra iegūšanas, un jāatzīst, ka atbilde ir pārsteidzoša (kaut gan, varbūt tā nebūt nav pārsteidzoša tiem, kuri Mairi labi pazīst)!

Lasi ari: 25 gadus vecā Alīna pameta vīru 54 gadus veca vīrieša dēļ, kurš bija precējies 6 reizes. Viņas dzīve pēc 7 gadiem

Jāatgādina, ka nesen M. Briedis guva vienu no lielākajām uzvarām Latvijas sporta vēsturē, izcīnot boksa čempiona jostu un Muhameda Ali trofeju!  Uzvara bija arī finansiāli ļoti ienesīga, neskatoties uz pandēmijas radīto krīzi sporta pasaulē. Par Latvijas sportista nopelnīto naudu ziņoja Vācijas ziņu aģentūra DPA un virkne citu Vācijas mediju.Citējot DPA, Briedis par uzvaru finālcīņā saņēma 1.7 miljonu eiro.Visticamāk, šī summa būtu bijus vēl lielāka, ja ne pandēmijas radītās sekas sporta pasaulē. Kad pirmo reizi tika izsludināts World Boxing Super Series (WBSS), tā pirmajā sezonā uzvarētājs saņēma 10 miljonus dolāru! Tomēr otrajā gadā balvu fonds tika samazināts, savukārt pēc pandēmijas krīzes balvu fonds tika samazināts vēl vairāk.

Neskatoties uz to, 1.7 miljoni eiro,  ir lielākā nauda kādu jebkad Mairis Briedis ir saņēmis par vienu cīņu. No šīs naudas gan viņam vēl būs jānomaksā nodokļi un daļa naudas aizies arī Brieža komandai! Jāatgādina, ka pagājušajā sezonā Latvijas medijos izskanēja informācija, ka Briedis pēc cīņas ar Oleksandru Usiku kļuvis par miljonāru!

Bet ko par to visu saka Briedis?

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment