25 gadus vecā Alīna pameta vīru 54 gadus veca vīrieša dēļ, kurš bija precējies 6 reizes. Viņas dzīve pēc 7 gadiem

25 gadus vecā Alīna atstāja savu jauno vīru, lai būtu kopā ar 54 gadus vecu vīrieti, kurš bija precējies 6 reizes. Viņas dzīve pēc 7 gadiem!

Vairumu sieviešu biedē tas fakts, ka vīrietim ir bijušas vairākas laulības. Visbiežāk uzzinot, ka vīrietis ir bijis precējies trīsreiz vai četrreiz, ikviena sieviete sāks aizdomāties par to, vai ir vērts ar šo vīrieti saistīt savu dzīvi.

Un šādā gadījumā sievietes bailes pilnībā var saprast – katra sieviete var iedomāties, ka viņa šādam vīrietim būs vienkārši “kārtējā sieva”, kārtējais zīmogs pasē.

Galu galā viena-divas šķiršanās ir vēl normāli. Mazums kas, laulība bijusi jaunības kļūdas pēc vai arī mīlestība aizgājusi, vai vēl kāds iemesls. Bet kā izskaidrot trešo un ceturto šķiršanos?

Sievietes sāk domāt, ka šādam vīrietim vienkārši ir pieradums precēties, bet kolīdz apnīk sieva un ģimenes dzīve, tad viņš iesniedz šķiršanās prasību.

Lasi arī: Ar ko vjetnamiešu meitenes ir labākas par meitenēm no Latvijas? Pajautāju draugam, kurš divus gadus dzīvo Āzijā

Tomēr ir arī tādas sievietes, pat meitenes, kuras nemulsina 3-4 šķiršanās, un pat veselas 6 arī nē!

Tieši tāda izrādījās meitene Alīna no nelielas pilsētiņas, kuras dzīve pirms dažiem gadiem tika apspriesta pat televīzijas šovā.

Tas viss tikai tāpēc, ka meitene 25 gadu vecumā izšķīrās ar savu gados jauno vīru, lai būtu kopā ar vīrieti, kurš ir ne tikai 29 gadus vecāks par viņu, bet turklāt arī ir bijis 6 reizes precējies!

Bet skaistule Alīna nenobaidījās kļūt viņam par septīto sievu.

Meitene, jau būdama precējusies, ar gados vecāko vīrieti iepazinās kafejnīcā. Jevgēņijs (tā sauca vīrieti) bija 54 gadus vecs, viņš nebija ļoti bagāts, bet viņam bija sava autodarbnīca, kuras pakalpojumi tika izmantoti pēc klientu pieprasījuma.

Arī Alīna nebija nabadzīga – viņai ar vīru-viengadnieku (abiem tolaik bija 25 gadi) bija labs darbs ar labu algu. Laulātais pāris strādāja vienā iestādē.

Kas jauno Alīnu piesaistīja pie gados vecākā Jevgēņija, izrādījās, pati meitene nespēja izskaidrot. “Mani vienkārši pie viņa vilka” – par šīm attiecībām minēja Alīna dažus gadus atpakaļ.

Jevgēņijs, neskatoties uz milzīgu vecuma starpību, meitenē atrada radniecīgu dvēseli. Alīna sacīja, ka viņai bija sajūta, ka viņa ar Jevgēņiju ir bijusi pazīstama visu mūžu, vienkārši kādreiz ir pašķīrušies.

Pats Jevgēņijs bija savaldīgāks savās emocijās un vienkārši minēja, ka pats nav gaidījis, ka tik jauna meitene var tik ļoti viņā iemīlēties!

Bet Alīnu viņš mīl… gluži kā visas savas 6 bijušās sievas! Izrādījās, ka savu 54 gadu laikā Jevgēņijs bija 6 reizes oficiāli precējies un tikpat daudz reizes šķīries.

No iepriekšējām attiecībām viņam bija 4 bērni un visiem viņš kārtīgi maksāja alimentus.

Tomēr ne šis fakts, ne tas, ka Alīnai bija 25, bet Jevgēņijam 54, meiteni neapturēja – pēc pusgada, kas bija pavadīts ar slepenām tikšanām, nezinot viņas likumīgajam vīram, Alīna iesniedza šķiršanos.

Viņas vīram tas bija pilnīgs pārsteigums! Visus šos mēnešus vīrietis pat nenojauta, ka viņa sievai viņam aiz muguras ir vētrains romāns, un turklāt ar vīrieti, kurš ir 29 gadus vecāks!

Rezultātā Alīna apprecējās ar Jevgēņiju, kļuva par viņa septīto sievu. Bet no darba viņai nācās aiziet – tur strādāja viņas bijušais vīrs, bet ik dienu viņu redzēt, ņemot vērā esošo situāciju, meitene nevarēja.

Divus gadus vēlāk meitene dzemdēja Jevgēņija bērnu. Bet vēl pēc 2 gadiem… Jevgēņijs un Alīna iesniedza šķiršanās prasību tiesā! Diemžēl, vīrietis nespēja noturēt arī savu septīto sievu.

Lasi arī: Onkulim viss patika – modele parāda uz ko tieši uzķērās viņas vīrs miljardieris

Bet, neskatoties uz to, ka nu jau pagājuši vairāki gadi, Jevgēņijs līdz pat šim brīdim ir viens – astotās sievas viņam nav. Vīrietim ir jau 61 gads, un, pēc viņa vārdiem, viņš vēlreiz negrasās precēties.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment