Ar ko vjetnamiešu meitenes ir labākas par meitenēm no Latvijas? Pajautāju draugam, kurš divus gadus dzīvo Āzijā

Man ir draugs Igors – ļoti interesants krievu puisis no Rīgas. Pirms četriem gadiem viņš aizlidoja uz Vjetnamu, un šī valsts viņu tik ļoti uzrunāja, ka viņš tur dzīvo vēl šodien. 

Vjetnamā dzīvojoši krievi nav pārsteigums, tur viņu ir gana daudz ( latvieši gan daudz mazāk, bet ar var sastapt). Bet Igors– viens no tiem retajiem cilvēkiem, kurš nolēma asimilēties pa īstam. Pirmkārt, viņš mācās vjetnamiešu valodu un jau gana labi tajā runā (viņš labi runā arī latviešu valodā). Tas ir diezgan neparasti. Ticiet man, ir cilvēki, kas tur dzīvo 8 gadus, bet māk pateikt tikai “sveiki”, “cik”, skaitļus līdz simts.

Lasi arī: Onkulim viss patika – modele parāda uz ko tieši uzķērās viņas vīrs miljardieris

Otrkārt, Igors uzsāka romantiskas attiecības ar vietējo skaistuli, uz ko arī nav gatavs kurš katrs. Viņa pašreizējās attiecības ar vjetnamiešu skaistuli ilgst gandrīz divus gadus.

 

Igors un viņa meitene Chau

Tad nu man kļuva interesanti, kāpēc viņš vispār izvēlējās šādu ceļu, jo, pat dzīvojot Vjetnamā, var mierīgi veidot attiecības ar sievieti no Eiropas – tādu tur ir ne mazums, turklāt tādas, kas tur dzīvo pastāvīgi. Tāpēc, satiekoties kafejnīcā, Igoram tiešā tekstā pajautāju: ar ko vjetnamiešu meitenes, viņaprāt, ir labākas par meitenēm no Latvijas?

 

Viņas esot daudz gādīgākas un uzticīgākas – atbildi uz manu jautājumu viņš sniedza nedomājot. Vjetnamiešu meitene tik ļoti rūpējas par savu vīrieti, ka to pat ir grūti iztēloties.

Šeit gandrīz ikviena meitene, ja kādā iemīlas, uzreiz kļūst par “līdz nāvei uzticamu sievu”. Viņa tev sekos ugunī un ūdeni, atbalstīs tevi ikvienā lietā, un vēl pabaros un mīlēs.

 

Igors ļoti labi zina, par ko runā: ierodoties Vjetnamā, viņš nolēma uzsākt savu nelielu biznesu. Viņš ir pavārs, woku meistars. Rīga viņam bija neslikta karjera, tā nu viņš nolēma turpināt biznesu Vjetnamā.

Mīļotā meitene viņu atbalstīja un palīdzēja kā vien spēja, sākot ar iepakojumu piegādātāju meklēšanu, beidzot ar reklāmu vietējo iedzīvotāju vidū.

Man šķiet, ka Latvijas meitene ir tieši tādas pašas, bet tikai jaunībā, – saka Igors, – pieaugušas sievietes ir jau daudz pragmatiskākas, viņām nav vajadzīgi avantūristi bez graša kabatā. Šeit meitenes tic savam vīrietim līdz pēdējam un nepārmet, ja kaut kas neizdodas.

 

Greizsirdība vai uzticība?

Uzticīgas, bet reizēm pat pārmērīgi! Visās vjetnamiešu meitenēs, ar kurām viņam bija savulaik attiecības, Igors pamanīja vienu kopīgu iezīmi. Kolīdz attiecības iegūst vairāk vai mazāk oficiālu statusu, tu savai vjetnamiešu meitenei kļūsti par vienu vienīgo, visi citi vīrieši atiet otrajā plānā.

Viņa vairs neiet iedzert kafiju ar saviem pretējā dzimuma draugiem, uzskatot to par necieņu gan pret savu puisi, gan sevi pašu. Un arī no puiša tiks sagaidīts, ka viņš netiksies ar pretējā dzimuma pārstāvēm.

Kā sacīja Igors, viņa draudzene uzreiz lūdza brīdināt, ka viņš kaut kur ies ar savām sieviešu kārtas draudzenēm, lai nesanāktu neglīti.

Es personiski neuzņemtos spriest, vai tas ir labi, vai slikti. Bet mūsu šodienas varonis pret to attiecas kā plusu, nevis mīnusu.

 

Kādā ziņā vēl labākas?

Sarunas turpinājumā es Igoram turpināju jautāt par atšķirībām, un viņš sacīja, ka kopumā vjetnamietes ir daudz pieticīgākas, viņas ir ļoti viegli samulsināt un panākt, ka viņas sarkst, un vēl – viņas nesmēķē. Smēķējoša vjetnamiete ir milzīgs retums!

Lasi arī: Viņam bija 19, un viņai bija 52 gadi – kāda bija precēta pāra dzīve, kurā līgavainis bija 33 gadus jaunāks par sievu

Lūk, ar šādu novērojumu padalījās mans draugs no Rīgas, kurš jau sen dzīvo Vjetnamā kopā ar vietējo skaistuli.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment