Beidzot par konfliktu ar Valtera Frīdenberga draudzeni Kristīni runā viņa tētis; Viņa stāstītais ir daudz citādāks nekā Kristīnes

Daudziem vēl atmiņā ir nepatīkamais pārsteigum par konfliktu starp Valtera Frīdenberga draugiem un radiem. Kādas tik versijas nebija izskanējušas – gan to, ka strīdas par Valtera  mantojumu, gan visādi citādi brīnumi. Strīda augstākais punkts gan bija izskanējušās ziņas, ka Valtera tētis vērsies policijā pret viņa draudzeni Kristīni, par ko rakstījām jau iepriekš. 

Tagad par notikušo beidzot runā arī Valtera tētis Māris Frīdenbergs, sniedzot interviju izdevumam Vakara ziņas.  Viņš par notikušo atklāj daudzas nepatīkamas detaļas.  Pirmkārt, M. Frīdenbergs apstiprina, ka tiešām vērsies policijā pret Kristīni, tomēr kategoriski noliedz, ka tas noticis dēļ mantojuma. Patiesība ir pavisam  cita.

 

Izrādās, Valtera tuviniekiem šobrīd nemaz neesot vieta, kur pieminēt mirušo dēlu, jo Valtera pelnus pēc kremēšanas aizvedusi Kristīne.

Zināms, ka tie bijuši Valtera un Kristīnes pēdējā zināmajā kopdzīves vietā Pārdaugavā, tomēr kas ar tiem noticis tālāk nav noskaidrots. Tieši tāpēc Māris vērsies policijā. Tagad ģimene spiesta Valteru pieminēt viņa vecmāmiņas atdusas vietā Rīgas 1. Meža kapos. Tur tagad uzstādīts arī Valtera piemiņas trijstūris no koka.

Lasi arī: Izskan pirmās spekulācijas par Mārtiņa Ķibilda pēkšņās nāves iemeslu – tiek vilktas paralēles ar citu iemīļotu TV cilvēku

Lielākais pārsteigums gan tikai seko

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment