Beidzot par konfliktu ar Valtera Frīdenberga draudzeni Kristīni runā viņa tētis; Viņa stāstītais ir daudz citādāks nekā Kristīnes

Valtera tētis , stāstot par  dzeltenajā presē izskanējušo versiju, ka Valtera ģimene un draudzene Kristīne cīnītos par mantojumu, norāda, ka mantojums ir sadalīts un izpildīts pilnīgi viss, ko viņa dēls rakstījis testamentā.

Kristīne un citi tuvinieki saņēmuši to, ko Valters viņiem vēlējis. Viss konflikta iemesls ir par to, lai viņiem (Valtera tuviniekiem) būtu vieta, kur pieminēt mirušo dēlu nāves datumā. Valtera tētis arī uzsver, ka tās esot pilnīgas muļķības, ka Valters vēlējies, lai viņa pelni tiek izkaisīti  okeānā pie Portugāles. Dēls viņam neko tādu nekad nav teicis, un to esot izdomājusi Kristīne. Vēl vairāk.

Lasi arī: Izskan pirmās spekulācijas par Mārtiņa Ķibilda pēkšņās nāves iemeslu – tiek vilktas paralēles ar citu iemīļotu TV cilvēku

Māris atklāj kādu interesantu detaļu par Valtera un Kristīnes attiecībām. 

Aptuveni 2 mēnešus pirms dēla nāves, tētim esot bijusi saruna ar Valteru. Sarunā Māris vaicājis vai Valters grib Kristīni precēt.

 

Dēls atbildējis: “Kas, tu muļķis, tēti?”!

Māris, protams,  nenoliedz, ka Kristīne bija kopā ar viņa dēlu  līdz pēdējam mirklim, tomēr viņš nespēj pieņemt , ka nezina kur atrodas vai kur izkaisīti ir viņa dēla pelni.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment