Bērnu velosipēdu ražotājs Bungi Bungi izlaidis pirmo velosipēdu kolekciju

2017. gadā dibinātais velosipēdu ražotāju uzņēmums SIA “Bungi Bungi” ir nācis klajā ar pirmo bērnu velosipēdu kolekciju. Produktu klāstā atrodami velosipēdi, kuri piemēroti braucējiem no trīs līdz deviņu gadu vecumam. Izmantojot inovatīvus risinājumus, kā, piemēram, siksnas piedziņu, velosipēdi krasi atšķiras no ierastā sortimenta, piedāvājot iespēju bērniem iemācities braukt ar vieglu, ērtu divriteni, kurš nav jāeļļo un kalpos godam ilgi.

Vairāk kā gadu ilgais velosipēdu izstrādes process ir vainagojies panākumiem, kā rezultātā uzņēmuma produktu klāstā ir trīs izmēru velosipēdi, kuri derēs bērniem līdz 9 gadu vecumam.

“Mūsu mērķis ir piedāvāt augstas kvalitātes bērnu velosipēdus, kuri ir viegli un nesver gandrīz tikpat, cik pats bērns, lai jau no agra vecuma iemācītu bērniem mīties ar prieku. Kad sāku meklēt pirmo velosipēdu savam dēlam, es ātri secināju faktu, ka pasaules tirgū ir ļoti īpatnējs iztrūkums šādiem velosipēdiem. Ir vairāki uzņēmumi, kuri piedāvā ko līdzīgu, taču visiem ir kāds zināms trūkums – cena, svars, pieejamība, utml. Tādēļ balstoties uz vairāk kā desmit gadu ilgo pieredzi velosipēdu jomā – gan braukšanā, gan

tirdzniecībā, nolēmu izstrādāt pašiem savu kolekciju.” Stāsta uzņēmuma dibinātājs Edijs Pauls.

Edijs kopā ar sievu jau 4 gadus sekmīgi vada velosipēdu un dzīvesstila veikalu “Simple Bike Store” Roterdamā, Nīderlandē. “Tā ir ideāla platforma, kur savākt atsauksmes un klientu vēlmes. Balstoties uz iegūtās pieredzes, mēs definējām, kādam ir jābūt bērnu velosipēdam” saka Edijs.

Trīs cilvēku komanda neatlaidīgi strādā pie izplatīšanas kanāliem visā Eiropā, kā arī pie nākamās kolekcijas, kas gaidāma 2019. gada pavasarī. “Ideju ir ļoti daudz- gan attīstīt esošos, gan veidot jaunus velosipēdu modeļus. Izstrādes process ir visnotaļ laikietilpīgs – no idejas, caur rasējumu, līdz ērtam, vieglam un drošam velosipēdam. Lielākais izaicinājums ir izstrādāt velosipēdu, kurš ir piemērots mazam bērnam. Pats uz tā uzsēsties uz pabraukt nevar. Pētīšana, kā bērns sēž, minās un stūrē, ir ļoti svarīgs process, kurš atšķiras no pieaugušo velosipēdu izstrādes”, stāsta produktu dizaineris Mārtiņš.

Pašlaik Bungi Bungi velosipēdi ir pieejami Latvijā, Nīderlandē, Spānijā, Austrijā, Beļģijā, Anglijā, Norvēģijā un Somijā. Pilni produktu apraksti un vairāk informācija atrodama mājaslapā www.bungibungi.com.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment