Biedējošas lietas, kas notiek ar Tavu dzimumlocekli, kad Tu noveco

Šis nav stāsta, kas kaut kad varētu iespējams notikt ar tavu dzimumlocekli. Šis ir stāsts par to, kas patiesi notiks- gribi vai nē.

Sašļukums

Tur pat nav nepieciešami nekādi sarežģītie zinātniskie pētījumi, lai redzētu, ka ar gadiem vīrieša dzimumloceklis nošļūk, tas pakļaujas gravitācijai. To var ļoti labi redzēt, kad ir kāds vecāks kungs sporta zāles dušās vai pirtī. Tas notiek, tāpēc ka muskuļu audi sarūk. Tu saproti, ka vecums ir klāt, kad, apsēžoties uz poda, tavs loceklis aizsniedzas līdz ūdenim.

Saraušanās

Nē, šis nav tas gadījums, kad tu ielien aukstākā ūdenī un tu saraujies. Šis notiek mērķtiecīgi un progresīvi. Pie tam tas nav īslaicīgi. Tagad tas tāds arī būs. Elastīgās, jaunās šūnas tiek aizstātas ar šūnām, kurām nav tik izteikta elastība. Ja tev šis neliekas tik traki, tad turpini audzēt savu alus vēderiņu. Jo tev būs lielāks vēders un vairāk liekā svara, jo mazāks būs tavs loceklis.

Tas sāks locīties

Tas dosies pa kreisi, tad pa labi. Tev šķiet, ka tevi nekas nespēj traumēt, kad tu esi jauns un visu varošs. Bet, kad vecums klauvē pie durvīm, tad visi traumētie audi zaudē savu elastību, tāpēc tas veido noslieci uz kādu pusi. Traumētie audi lielākoties rodas no sporta aktivitātē un seksa. Ja kādreiz tu biji bulta, tad tagad tu kļūsi par loku.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment