Bijušais “nūģis” tagad ir attiecību eksperts un dzīvo kopā ar 2 mīļotajām

Kad Ādamam bija 25 gadi, viņš strādāja veco ļaužu pansionātā un viņam nebija mīļotās sievietes pie sāniem. Tad viņš nolēma, ka kaut kas ir krasi jāmaina. Ādams sāka interesēties par psiholoģiskiem paņēmieniem kā piesaistīt un savaldzināt sievietes. Viņš praktizēja jaunapgūtās iemaņas stacijas laukumā, uzrunājot sievietes un cenšoties iegūt viņu telefonu numurus.

Tas sāka izdoties un viņš jutās kā zivs ūdenī. Kā pats Ādams apgalvoja, ka nu viņš spēj “dabūt gultā” jebkuru skaistāko sievieti, kuru vien viņš vēlas. Bija pat laiks, kad viņš vienā laika periodā tikās ar 14 sievietēm. Tas viņam apnika, jo sagādāja pārāk lielu stresu un viņam kļuva garlaicīgi.

Ādams atrada sievieti, kuru vēlējas apprecēt un tas arī notika. Viņi bija parasts pāris, bet vienīgā problēma bija tā, ka Ādams gribēja bērnus, bet viņa sieva, Aleksandra, to nevēlējās. Lai saglabātu laulību viņi sāka tikties un gulēt ar citiem cilvēkiem. “Tas mūs satuvināja. Mēs sēdējām uz dīvāna apskāvuši viens otru un runājām par to, cik lielisks sekss mums ir bijis ar citiem cilvēkiem,” stāsta Ādams.

2 women family

Tad Aleksandra ierosināja, ka viņam vajadzētu pamēģināt pārgulēta ar viņas draudzeni, Brūku. “Sākumā tas šķita dīvaini, bet starp mums uzreiz radās ķīmija. Mēs iemīlējāmies un es sapratu, ka vairs nevēlos turpināt laulību ar Aleksandru,” atzīstas Ādams. Pēc šķiršanās viņš ievācās vienā miteklī ar Brūku un viņas dēlu.

Lai gan viņi abi kopā bija laimīgi, neviens no viņiem nevēlējās monogāmas attiecības. Tas ir tas brīdis, kad viņu dzīvē ienāca Džeina. “Mēs, visi trīs, iepazināmies naktsklubā un uzreiz radās sajūta, ka viņa ir kaut kas unikāls,” atminas Ādams.

Tagad viņi visi dzīvo zem viena jumta un, skaidrojot saviem bērniem, ka nu viņiem ir viens tētis, bet divas mammas. Īsi pēc Džeinas pievienošanās ģimenei, Brūka dāvāja Ādamam dēlu, kuru viņš tik ļoti sen vēlējās. “Es esmu laimīga šajā ģimenē, jo man ir divi dvēseļu radinieki un man nekad nebūs jāsatraucas, ka mani bērni būs jāatstāj kādu svešu cilvēku uzraudzībā, kuriem es neuzticos,” ar prieku stāsta Brūka.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Augani</cite>

    Drosmi tuvoties sievietēm viņam deva pilnīgi konkrēta lieta : vara pār vecajām sievietēm savā darba vietā. Bet kā redzams vecās neirozes tā arī palika: drosme izrādījās viltota un vīrietis sāka ap sevi vākt vairāk sievas nekā citiem- drošības sajūta + izrādīšanās.

  • <cite class="fn">Jo</cite>

    Kur tādi idioti rodās!

  • <cite class="fn">AI</cite>

    Var saprast ,ka šim vīrietim ir milzīgas psiholoģiskas problēmas.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Slimi. Paši darat ko gribat, bet neiejauciet te bērnus.

Leave a Comment