Biļetes uz jaunās Lotes filmas pirmizrādi

Tirdzniecībā nonākušas biļetes uz animācijas filmas “Lote un pazudušie pūķi” pirmizrādi, kas notiks 22.februārī plkst. 19:00 kinoteātrī “Splendid Palace”.

No šodienas, 14.februāra, iespējams iegādāties biļetes uz animācijas filmas “Lote un pazudušie pūķi” pirmizrādi, kas notiks 22.februārī plkst. 19:00 kinoteātrī “Splendid Palace”. Trešajā pilnmetrāžas filmā atklāta viena diena Lotes un viņas mazās māšeles Rozītes dzīvē. Jūras krastā sastapušas divus smieklu lēkmes skartus zinātniekus Kārli Jenotu un Viktoru Vīķi, abas uzklausa stāstu par teiksmainajiem ugunsspļāvējiem pūķiem un dodas tos uzmeklēt. Gan suņumeitenēm, gan zinātniekiem pa pēdām dodas zaķis Adalberts, kurš saodis kārtējo iespēju tikt pie slavas!

Šobrīd filma tiek izrādīta Berlīnes kino festivāla programmā “Generation”, kur kā viena no divām pilnmetrāžas animācijas filmām nominēta “Kristāla lācim”. Filmas “Lote un pazudušie pūķi” pēdējais seanss Berlīnē notiks 17.02. plkst. 9:30 kinoteātrī “Filmtheater am Friedrichshain”.

Biļetes uz filmas “Lote un pazudušie pūķi” pirmizrādi iespējams iegādāties šeit: http://www.splendidpalace.lv/lv/movies/view/3286

Kopā ar filmu “Lote un pazudušie pūķi” izrādīs arī Agneses Aizpurietes īsfilmu “Trakā Lapsa”, kas arī tapusi studijā “Rija”. Abas filmas finansiāli atbalstījis Nacionālais Kino centrs, un no 22.februāra tās būs skatāmas kinoteātros visā Latvijā: kinoteātros “Splendid Palace”, “Cinamon” un “Multikino” Rīgā, “Cinamon Balle” Liepājā, “Kino Lora” Siguldā, “Silverscreen” Rēzeknē un Daugavpilī, “Gaisma” Valmierā, “Kino Rio” Ventspilī, Vidzemes koncertzālē Cēsīs, Kultūras centrā Kuldīgā, “Vidzemē” Madonā, “Kino 3D” Smiltenē, “Star Cinema Korso” Jūrmalā un “Kino Auseklis” Talsos. Filmu “Lote un pazudušie pūķi” būs iespējams noskatīties platformā “Shortcut”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment