BRĪDINĀJUMS VECĀKIEM! Neļaujiet saviem bērniem skatīties šos YouTube video!

Kāda žurnāliste Laura Džūna atklāja šāda satura video, kad skatījās to kopā ar savu 3 gadus veco meitu. “Pepa video klipā daudz kliedz un raud, un zobārsts ir sadistisks tik trakā veidā, ka 3 gadus vecam bērnam ko tādu nekad, nekad nevajadzētu skatīties,” saka Džūna.

“Bet animācija izskatās ļoti līdzīga Pepa cūciņai – viņa ir “neapstrādāta”, bet mazs bērns to nepamana.”

Citā video ir redzams, kā Pepa ar draugu nodedzina māju, kamēr tajā kāds vēl atrodas iekšā. Daudz citu šāda veida video ir atrodami vietnē YouTube – tie pat ir pievienoti bērniem rekomendēto video sadaļā.

Lasi vēl: Traģiski! Brīdinājums ģimenēm, kas plāno vai ir iegādājušās IKEA mēbeles

Līdzīgi video ir pieejami arī ar citu multfilmu varoņiem, piemēram, Frozen (“Ledus sirds”), Minions (“Minjoni”), Doc McStuffins (“Dakteris Makstafins”), Thomas the Tank Engine (“Vilciens Tomass”) un citiem.

Ļoti daudzos no šiem video ir attēlota vardarbība un melnais humors, kas nav piemērots maziem bērniem. Vecākiem, kuri baidās par to, ka viņu bērni varētu nejauši “uziet” šīs “multfilmas”, būtu jāizslēdz vietnes meklēšanas iespēja. Tāpat YouTube iesaka nomainīt kanāla iestatījumus uz “ierobežoto režīmu” – opcija ir atrodama vietnes apakšdaļā, blakus valodas izvēlnei un satura lokācijas pogām.

Uzmanīsim savus bērnus un sekosim līdzi tam, ko viņi skatās internetā!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment