Brieduma gadi! Kam jābūt Tavā skapī?

Peldšorti

Nevīžības dienas nu ir aiz muguras, ir pienācis laiks izvēlēties ko nopietnāku pie baseina. Vai tu vēlies kaut ko rakstainu vai parastu (lai gan mēs iesakām ko zilu, jo tā ir laba sākuma krāsa), pārliecinies, ka izvēlies kaut ko kas ir virs ceļa, labākajā gadījumā, līdz pus ciskai. Ideālā gadījumā meklē kaut ko ar neredzamām aukliņām un ko tu vari arī uzvilkt ejot pie bāra ar baltu kreklu vai flaneļa polo kreklu un ādas sandalēm pēc pludmales izklaidēm.

Zīmolu idejas:

Brilles

Vai tev vajag nēsāt brilles vai tikai nēsā saulesbrilles, kad sasniedz brieduma gadus, sapratīsi, ka ar vieniem rāmjiem nav gana. Izmanto šo laiku un ieguldi dažādos rāmjos, kurus vari nēsāt dažādos pasākumos – labs sākumpunkts būtu melnas, vienas raibas un vienas caurspīdīgas (un iespējams saulesbrilles vieglos metāla rāmjos). Galvenā doma ir izvēlēties atbilstošas formas rāmjus savai sejai – pamata likums izvēlies rāmjus, kuri ir pretējas formas tavai sejai (ja ir apaļa seja izvēlies stūrainus rāmjus un pretēji).

Zīmolu idejas:

Mētelis
Tāpat kā ar brillēm, ar vienu mēteli nebūs pietiekami – laiks paplašināt virsdrēbju garderobi. Pamatā būtu labi sākt ar 3 labas kvalitātes mēteļiem; 2 ziemai (bēšs un melns) un 1 vasarai (nav labākas izvēles par gaiši bēša auduma mēteli).

Zīmolu idejas:

Vakariņu uzvakls (vai divus)
Ja tās ir kāzas vai darba pasākums, tu iespējams tiksi biežāk aicināts uz  melno kaklasaišu (black tie) pasākumiem šajā desmitgadē – tādēļ tas pieprasa tev ieguldīt naudu labā uzvalkā un pārliecinies, ka tas tev der kā uzliets. Klasiskā iespēja ir, protams, piķa melnais uzvalks, bet mēs arī ieteiktu tev nopietni padomāt par zilu arī (iespējams pat smokingā). Atceries arī iegādāties vairākus kreklus, tauriņus (un iemācies to pareizi arī sasiet), kniedes, melnas zīda zeķes, kurpes un aproču pogas.

Zīmolu idejas:

Kašmirs
Sagaidi savus brieduma gadus uzlabojot savus pamatus. Kamēr merino vilna ir perfekti piemērota vēsiem rudens vakariem, nav nekas tik vienreizēji mīksts kā kašmirs aukstākos mēnešos. Ja pavadi daudz laika ārā, biznesa dēļ, kašmira džemperis ir iespējams pati labākā lieta, kurā investēt šajā desmitgadē.

Zīmolu idejas:

Darba soma
Pirmais iespaids ir svarīgs – nav nozīmes cik ļoti tu piepūlies, lai iegūtu uzvalku, kurš der perfekti, ja tu ierodies uz nozīmīgu tikšanos ar parasto maisiņu, kuru izmanto ejot uz sportazāli. Nu ir pienācis laiks iegādāties somu, kura nevien izskatās iespaidīgi, bet der arī jebkurai dzīves situācijai. Mūsu padoms? Izvēlies elegantu, labāk ādas somu vai nelielu somu, kura derēs tikpat labi darbā, tā ārpus tā. Investē prātīgi un labi.

Zīmolu idejas:

Tava smarža
Iespējams, ka tu līdz šim lietoji tualetes ūdeņus, kurus saņēmi kā dāvanu – tagad ir pienācis laiks izvēlēties mīļākās smaržas un pie tām pieturēties. izvēlies pamata smaržu vai iztēlojies sev atbilstošu aromātu (vai tev vairāk patīk meža, ūdens, dabas vai svaiga smarža?) un izmēģini dažādas iespējas veikalā. Ir vērts arī investēt citos skaistumkopšanas produktos ar līdzīgu aromātu, lai nesasamiksētu pārāk daudzas smaržas no rīta (lavandu, muskatriekstu u.c.)

Pretnovecošanas mitrinātāju

Nepārproti mūs, tava āda pašlaik izskatās satriecoši – tādēļ tev jāsāk izmantot mitrinātājus, lai to pasargātu. Investē naudu krēmos, kas nevien uzturēs tavu ādu spēcīgu un pasargās no priekšlaicīgu krunciņu veidošanās, bet arī pasargās to no saules ietekmes.

Atbrīvojies no šiem pirms sasniedz 40:

  • Beisbola cepures
  • Firmu T-krekli ar logo uz tām
  • Rotaslietas
  • Somas un mugursomas, kuras esi saņēmis kā dāvanu līdzi kādam pirkuma

 

 

Avots: gq-magazine.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment