Slimi! Brutāla “ballīšu spēle”- jauns “Krievu ruletes” paveids!

Šajos ieročos parastās lodes, kuras var nogalināt, ir aizvietotas ar elektrošoka lādiņiem, kur tiek saņemts elektrošoks, kad tiek nospiests gailis.

Tas ir jauns izgudrojums no jauktā cīņu mākslas cīkstoņa, Valērija Esčenko, kurš bija spiests pamest savu karjeru, jo viņu piemeklēja reta nervu disfunkcija, kas viņu noveda pie komas un vēlāk pie paralīzes.

Esot slimnīcā, lai īsinātu laiku, viņš radīja šo ideju un vēlāk to patentēja. “Es biju varens cīkstonis, bet tad es pēkšņi attapos gultā pēc komas. Viss mans ķermenis bija paralizēta, es pat nevarēju pakustināt savus pirkstus,” par piedzīvoto stāsta Valērijs.

krievu rulete3

Spēlē tiek izmantotas pneimatiskās gāzes pistoles, kuras ir aprīkotas ar elektrošoku. Jauno krievu ruleti spēlē tikai oficiālos turnīros, ar 5 dolāru ieejas maksu. Katrs, kurš saņem šoku, tiek uzskatīts par “mirušu”.

Kāds spēlētājs dalās savā pieredzē: “Tas noteikti ir tā vērts! Es nekad nebiju sajutis tik daudz un dažādas emocijas! Tas brīdis, kad stobrs ir pie tavas galvas un tu gaidi vai būs šoks vai nebūs- ir neaprakstāms!”

Saņemot šoku, spēlētājs jūt asas sāpes un muskuļi sāk raustīties. Ja šoka deva ir pārāk liela, tad ir iespējama arī īslaicīga paralīze.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment