Brutālā patiesība par meiteni – puišu čomu

Gaidi PILNĪGU patiesību – par visu, ko tu dari, nākas dzirdēt pilnīgu patiesību. Vīrieši vairs tevi nešķiro – tu esi viņu čoms un tev ir jāvar darīt to, ko var izdarīt viņi. Ja runa ir par izskatu, šie puiši tev nepalīdzēs justies labāk, sakot, ka no rīta pēc ballītes izskaties ļoti labi – sagaidi pilnīgu un galīgu patiesību.

Attiecību padomi – viņi nepārtraukti centīsies dot savus “labos” attiecību padomus pat tad, ja pašiem tādu nemaz nav. Viņi par to patiesībā runā ļoti daudz, un meitenei, kura atrodas viņu kompānijā, nāksies dzirdēt to visu – sīki un smalki. Un, ja tev vēl būs problēmas attiecībās, vari sagaidīt ļoti daudz neskaidru viedokļu.

Pārāk liela sargāšana – puišu draugi savas meitenes-čomus ļoti sargā – dažkārt pat pārāk. Tā kā, ja dosies kopā ar viņiem uz bāru un izdomāsi paviesoties citā puišu kompānijā, vari sagaidīt, ka ilgi tur uzturēties nevarēsi. Viņi metīsies tevi “glābt”.

Viņi var aizmirst, ka tu esi meitene – viņi runās par ļoti pretīgām, meitenei nepieņemamām lietām, kas var būt arī traucēklis, ja vien neesi tikpat puiciska, cik viņi. Praktiski katrā sarunā meitene var sagaidīt kaut ko, kas viņai liks vēlēties pārtraukt šo sarunu.

Pretējais dzimums – nepieejams – bieži vien šādām meitenēm nākas saskarties ar to, ka pretējais dzimums viņas nemaz neievēro. Bet iedomājies, kā tad kāds var saņemties iesaistīties sarunā ar meiteni, kurai ir deviņi miesassargi?

 

Avots: www.yourtango.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    neiedomājami brutāli…

  • <cite class="fn">mordanga</cite>

    …. DRAUSMĪĪĪĪGI brutāli!!! :):)
    es vienmēr esmu jutusies labi viena pati barā ar večiem. Brīnišķīga drošības sajūta!Un tā ir vēl šodien, tagad gan kopā ar vīru. Būt vienai starp 10 čoperistiem…normāli! Jā,piekrītu, esmu uzzinājusi daudz jauna par vīriešu dabu:):):), bet…:) tas taču ir forši!:)

Leave a Comment