Būs jāpierāda savas komunikācijas un saskarsmes spējas! Horoskops 9. jūnijam

Jaunava
Daudzām Jaunavām šodien radīsies absolūtas harmonijas izjūta. Gribēsies dienu pavadīt tā, kā tā sniedz gandarījumu – vienam pašam vai kopā ar kādu tuvu cilvēku.

Svari
Šodien tevi pavadīs veiksme, bet to iztraucēt var vienīgi tava slavenā “neorganizētība”! Kopā ar draugiem un līdzīgi domājošiem vari uzsākt jaunus projektus. Tie būs veiksmīgi.

Skorpions
Šodien ir tā diena, kad prāts un sirds darbosies vienā virzienā. Tu spēsi izspriest par visu un visiem, turklāt tavi spriedumi būs pareizi. Vari ļauties radošām nodarbēm.

Strēlnieks
Iespējama saspringta diena. Tavas domas novērsīs citu sarunas, viedokļi, neplānoti braucieni un nevēlami uzdevumi.

Mežāzis
Negaidīta ziņa liks mainīt tev tavus plānus. Piekāpšanās var aizvest tevi pie papildus nepatikšanām. Netici aizraujošiem piedāvājumiem un neuzticies svešiniekiem.

Ūdensvīrs
Nav izslēgts, ka emocionālā pārslodze šodien var tev likt justies slikti un tu pat vari saslimt. Tu jau zini, kas tādās reizēs jādara – pastaigas svaigā gaisā un pietiekoši daudz miega.

Zivis
Šodien tu jutīsies ļoti enerģisks. Iespējamas jaunas iepazīšanās, kas pāraugs kaislīgās, taču īsās attiecībās. Izvairies no impulsīviem pirkumiem un nepārdomātiem tēriņiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment