Camry leģendas varā 2019.gadā

Tā bija ilgi gaidīta atgriešanās. Bet tā ir katras sekundes vērta. Automobilis, kas savā klasē ir pirmajā vietā pasaulē – leģendārais Toyota Camry atgriezīsies 2019. gada pavasarī. Un tas ir spēcīgāks nekā jebkad agrāk. Elegantas proporcijas, izsmalcināta un plaša kabīne, pilnīgi jauna Toyota benzīna elektropiedziņa un izcila braukšanas dinamika no jauna definē nākamās paaudzes sedanu.

Nākamās paaudzes tehnoloģijas

Jaunais Toyota Camry ir aprīkots ar nākamās paaudzes tehnoloģijām un labākajām klasē drošības funkcijām. Ar Toyota jauno globālo arhitektūras platformu, jauno Toyota hibrīda piedziņu un Toyota Safety Sense standarta aprīkojumā, jaunais Camry piedāvās savam īpašniekam sirdsmieru, braukšanas veiktspēju un komfortu, kuru sagaidi no leģendārās Toyota kvalitātes, izturības un uzticamības.

Sirdsmiers

Izmantojot radaru sensorus un kameras, kas izvietotas automobiļa virsbūvē, jaunais Camry pasargās Tevi un Tavus pasažierus. No sadursmes novēršanas sistēmas ar gājēju noteikšanas funkciju līdz pat brīdinājumam par izbraukšanu no joslas ar stūrēšanas palīgsistēmu, Toyota Safety Sense drošības tehnoloģijas nodrošinās nepieciešamo sirdsmieru gan pieblīvētā pilsētas satiksmē, gan ārpus pilsētvides. Turklāt visas šīs sistēmas ir pieejamas standarta aprīkojumā.

Toyota jaunā globālā arhitektūra

Camry atkal demonstrē Toyota jaunās globālās arhitektūras (TNGA) inženierzinātnes un dizaina priekšrocības apvienojumā arī pievilcīgu stilu, precīzu konstrukciju kvalitāti, efektīvu pakojumu un inovatīvām, lietotājam draudzīgām tehnoloģijām.

TNGA platforma parūpēsies, lai ar jauno Camry “braukt ir jautri”. Platforma ir izstrādāta tā, lai nodrošinātu zemu smaguma centru, tādējādi piedāvājot atbalstošu braukšanas pozīciju un daudz precīzāku un atsaucīgāku vadāmību ar mazākām ķermeņa svārstībām.


Rakstu iesaka –

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment