Cik jauks žests no dvīņiem 80 lidmašīnas pasažieriem!

Kad ir jālido garāki reisi, tu esi noguris, samaksājis pāris simtus par biļeti, tev ir pārāk maz vietas kājām un neērts sēdeklis, bet bonusā tam visam vēl atrodas kāds zīdainis, kurš pus ceļu nevar mierīgi nosēdēt, apkakājas un sāk klaigāt.

Zinot to un saprotot kā jūtas citi cilvēki, šie dvīnīšu vecāki sarūpēja mazas paciņas 80 lidmašīnas pasažieriem, kuri bija vienā reisā ar dvīnīšiem. Paciņās bija ievietoti ausu aizbāžņi, našķi un zīmīte no dvīnīšiem Arias un Kārtera.

twins22

Zīmītē bija teikts: “Šis ir mūsu otrais lidojums mūžā. Mēs devāmies uz Mičiganu, lai apbedītu savu opīti un mēs priekšlaicīgi gribētu atvainoties, ja mums kļūst bail vai mūsu austiņas sāk sāpēt.

Mūsu vecāki cer, ka mēs uzreiz mierīgi aizmigsim un nogulēsim visu lidojuma laiku. Tomēr, mēs to nevaram apsolīt, tāpēc, lūdzu, pieņemiet mūsu mazās dāvaniņas kā pateicību par jūsu pacietību.”

Šis patiesi ir jauks un patīkams veids kā izvairīties no cilvēku nosodošajiem skatieniem. Tā viennozīmīgi tiek iegūta cilvēku labvēlība, kad veidojas sapratnes starp abām pusēm.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment