Cik lielu summu skaidrā naudā varat ieskaitīt savā kontā? Latvijas banka sniedz informāciju cik tas ir būtiski, lai šo summu nepārsniegtu

Cik lielu naudas summu varat ieskaitīt savā bankas kontā? Šis jautājums ir ļoti svarīgs, un Latvijas banka sniedz skaidrojumu par to, kādēļ ir noteikts šāds summas slieksnis un kāpēc to nedrīkst pārsniegt.

 

Latvijas Bankai ir ekskluzīvas pilnvaras ražot jaunas eiro banknotes un monētas valstī. Tā kalpo kā Baltijas reģiona skaidras naudas loģistikas centrs, nodrošinot eiro valūtas piegādi Igaunijas un Lietuvas centrālajām bankām.

 

Latvijas Bankas naudas laboratorija ir centrālais naudas pārbaudes un konsolidācijas centrs valstī. Tā pārrauga komersantu darbību, kas nodarbojas ar eiro banknošu un monētu apstrādi un izplatīšanu otrreizējai apgrozībai.

Latvijas Banka piedāvā bezmaksas pakalpojumu banknošu un monētu maiņai, kuru vērtība ir samazinājusies, gan eiro, gan latu valūtā. Turklāt tā izdod sudraba un zelta monētas kolekcionāriem un piemiņas 2 eiro monētas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Latvijas Banka sniedz norādījumus par to, cik lielu summu drīkst uzskaitīt savā bankas kontā. Šis nosacījums ir ļoti svarīgs, bet daļa Latvijas iedzīvotāju var nebūt informēti par šo noteikumu un tā svarīgumu.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment