Cilvēki izvairās no Tevis- Tu esi toksisks!

Tālāk ir uzskaitīti toksiski uzvedības piemēri, kuri apkārtējiem cilvēkiem var nepatikt:

  1. Tev skauž citu panākumi

Skaudība var tevi sagrauzt no iekšpuses. Tā ir māksla saskatīt svētības un veiksmi citu cilvēku dzīvēs, bet ne savējā. Priecājies par citu cilvēku panākumiem, bet neapskaud tos un nesalīdzini sevi ar citiem, jo tavs dzīves ceļš, ir tikai TAVS dzīves ceļš. Tā nav sacensība par to, kurš nodzīvos ilgāk, skaistāk vai gudrāk. Ja tu vēlies izmērīt savu progresu, tad salīdzini sevi pašu ar to, kāds tu biji vakardienu.

  1. “Ņem” visu pārāk personīgi

Ir grūti būt kopā ar tādu cilvēku, kurš visu laiku uzskata, ka apkārt notiekošās lietas ir saistītas ar viņu un visi apvainojumi un komentāri ir veltīti personīgi viņam. Nav vērts ļoti ieklausīties citu cilvēku uzskatos par tevi, jo tas vairāk parāda to, kādi ir viņi paši, ko viņi ir piedzīvojuši un kā viņi skatās uz dzīvi. Nepārproti, vienmēr ir vērts pārdomāt un uzklausīt konstruktīvas atsauksmes par tevi vai tavām veiktajām darbībām, lai turpmāk varētu augt.

  1. Tu vienmēr uzvedies kā cietējs

Tu visu laiku sūdzies. Tu čīksti par visu, kas ar tevi un viss, kas ar tevi notiek, ir slikts. Tu šādā veidā ļoti slikti ietekmē gan sevi, gan apkārtējos. Tu pats sev iegalvo, ka esi cietējs, ka tu neko nevari izdarīt un, ka tevi vajag pažēlot, bet reti kurš steidzas “palīgā”. Mēs visi esam piedzīvojuši smagākus brīžus dzīvē, bet tos brīžus vajag palaist vaļā, jo tie tev neļauj dzīvot tālāk.

  1. Tu “iestrēgsti” vienā dzīves posmā

Vai tā ir kāda cilvēka nāve, vai tu netiec pāri mīlas sāpēm vai vainas apziņai. Tu uzcel žogu ap sevi un tu netiec tālāk. Cilvēki, satiekoties ar tevi, jau vairākus mēnešus klausās kā tu vēl joprojām mīli savu bijušo dzīvesbiedru. Tev tam ir jātiek pāri, ja nē tu būsi zaudējis ne tikai dzīvesbiedru, bet arī draugus. Pārmaiņas reti kad ir vieglas, bet tas noteikti ir tā vērts.

  1. Nepārtraukts negatīvisms

Visas domas, kas ir tavā galvā ir negatīvas un tādas tu arī tās laid uz āru. Ir ļoti grūti un nepatīkami uzturēties tādu cilvēku sabiedrībā, kuri visu laiku šausminās par to, kādas briesmīgas lietas ir notikušas un kādas vēl varētu notikt. Patiesi, dzīve nav rožu dārzs, bet tajā noteikti ir daudz vairāk saules staru, kurus var saskatīt ik uz soļa, ja atmet negatīvo domāšanu.

  1. Tu esi aizspriedumains un dzīvo stereotipos

Tu jau paspēj novērtēt un izteikties par cilvēki tikai pēc tā, kā viņš izskatās. Un lielākoties tas ir balstīts uz stereotipiem. Ja cilvēks ir acīmredzami tērpts dārgos zīmolos un ir kopts, tad viņš noteikti ir gudrs un tāds cilvēks, ar kuru tu gribētu iepazīties. Tu spried par cilvēku arī jau pēc tā, ko citi tev ir teikuši, nedodot iespēju viņam pašam pierādīt iespējams pretējo.

Avots: perfectz.net

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    tikai apstiprinājums tam, kas sen jau mani nomoka. 5 no 6 punktiem atbilst man. nav brīnums, ka cilvēki no manis izvairās.

Leave a Comment