Cilvēki dalījušies ar muļķīgākajiem/smieklīgākajiem/drausmīgākajiem iemesliem, kādēļ izbeiguši attiecības; #5 -zelts!

 

3. Viņa kāju nagi bija tik gari, ka, ejot basām kājām pa grīdu, tie, atsitoties pret zemi, radīja tādu pašu skaņu kā suņa nagi.

4. Es meiteni aizvedu uz restorānu. Nolēmu tur pasūtīt laša steiku, bet viņa teica, lai uzvedos kā īsts vīrietis un pasūtu burgeru.

5. Mēs plānojām doties vakariņās un pēc tām noskatīties filmu kinoteātrī, tomēr man nācās palikt darbā ilgāk, tādēļ pirms došanās uz kino mēs tikai paspējām iebraukt ātrās ēdināšanas restorānā un paņemt ēdienu līdzi. Pēc tam, kad bija visu apēdusi, viņa pa manas mašīnas logu ārā uz ielas izmeta ēdiena iepakojumu. Pēc šī atgadījuma es ar viņu vairs neesmu runājis.

6. Mēs devāmies uz vietējo alus darītavu, kur pieejams bija arī mājās gatavots ēdiens. Viņa izskatījās tā, it kā grasītos raudāt. Kad pavaicāju, kas noticis, viņa atbildēja, ka ēdienkartē nav neviena ēdiena, kas paredzēts vegāniem. Es aplūkoju ēdienkarti un ieteicu pāris sakarīgus veģetāriešu ēdienus. Tad viņa patiešām sāka raudāt. Es paprasīju vai viņa vēlas doties ēst kur citur un tajā brīdī viņa sāka smaidīt kā maija saulīte. Mēs iegājām viņas izvēlētajā restorānā, kur viņa pasūtīja zivs gaļas tako.

7. Balss, kuru viņa izmantoja, lai runātu ar savu suni bija neciešami spiedzoša. Viņa dažkārt to izmantoja, lai man ko pateiktu deminutīva formā, bet tas notika gana reti, lai to paciestu. Tad, kādu vakaru viņa man jautāja: “Vai es varu pasūkāties tavu loceklīti?” Godīgi sakot, tā bija pirmā un vienīgā reize, kad es noraidīju iesaistīšanos seksuālā aktivitātē. Mēs tieši tad uz vietas izšķīrāmies.

Lasi vēl: Mazuļu priekšādiņas izmanto operācijās, pastāv 1997. gadā dzimušas pornozvaignes un citi fakti, ko labāk nezināt

8. Viņa nekaunīgi apēda manis pasūtīto burgeru. Pirms es ko pasūtīju es viņai pavaicāju, ko viņa vēlas. Bet viņa tikai atmeta ar roku un teica, ka nav izsalkusi. Kamēr apmeklēju labierīcības, viesmīle bija atnesusi ēdienu. Kad iznācu no tām, viņa bija aprijusi manis pasūtīto burgeru. Viss, ko viņa pateica, bija: “Vai, piedod, laikam tomēr biju mazliet izbadējusies.” Es viņu pasūtīju trīs mājas tālāk.

9. Viņa pajautāja, ko es darītu, ja kāda izdurtu manis lietotajā prezervatīvā caurumu.

10. Reiz kādas manas draudzenes tēvs savai meitai tieši pateica, ka viņa man nav pietiekoši laba. Goda vārds. Japāņi ir nežēlīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment