Cūkgaļas karbonāde ābolu panējumā: pazīstama ēdiena neparasts variants

Ja nezini, ar ko pārsteigt un iepriecināt savus mīļos, pagatavo karbonādi pēc jaunas receptes ar āboliem.

Cūkgaļas karbonāde ābolu mīklas panējumā iznāk ļoti maiga,, ar smalku augļu garšu un vieglu skābumu.

Sastāvdaļas:

Cūkgaļa maltā gaļa – 300 g

Saldskābs ābols- 1

Ola – 1

Kviešu milti – 40 g

Augu eļļa – 50-60 ml

Malts kaltēts baziliks – 0,5 tējkarotes

Sāls – 1/4 tējkarote

Malti melnie pipari – pēc garšas

Pagatavošana

Cūkgaļu sagriež aptuveni 1 cm biezās plāksnēs. Ar virtuves āmuru katru gabaliņu izklopē no abām pusēm, gaļai pēc garšas pievueni sāli un pipariem. Nomizo ābolu, sagriež četros gabalos un izņem serdi. Ābolu sarīvē uz smalkas rīves vai sasmalcina blenderī biezenī.

Sagatavoto gaļu liek bļodā, pievieno trešdaļu ābolu biezeni un vienmērīgi izkliedē starp gaļas gabaliem. Bļodu pārklāj ar plēvi un nosūta uz pusstundu marinēties ledusskapī.

Lasi vēl: Kā ātri mājas apstākļos iztīrīt tualetes podu no rūsas un dzeltenā aplikuma

Saputo olu. Olu maisījumam pievienojiet atlikušo ābolu maisījumu un samaisiet. Miltus ieber ābolu un olu maisījumā, pievieno baziliku un šķipsniņu maltu melno piparu. Rūpīgi samaisa ar līdz viendabīgai masai. Iegūtās mīklas konsistencei jābūt līdzīgai biezas skāba krējuma konsistencei.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Uzkarsē pannu ar augu eļļu. Katru gaļas gabaliņu iemērc mīklā, ļauj liekajam mīklai 2-3 sekundes nopilēt atpakaļ bļodā un liek gaļu uz pannas cepties. Samaziniet temperatūru un cepiet gaļu no abām pusēm, līdz tā kļūst skaisti zeltaini brūna.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment