“Dāmām 45+ nepiestāv”: 5 frizūras, kuras padara vecāku un jau no pirmās sekundes bojā iespaidu par sievieti

4. Sasieti vai izlaisti mati?

Izlaisti mati, īpaši gari mati, pat vecākām sievietēm var uzlabo ārējo izskatu, bet vienlaicīgi tiks pievērta papildus uzmanība sejai.

Ja ir jau skaidri redzamas krunciņas ap acīm, kombinācijā ar gariem matiem, tās rada noguruma iespaidu.

Diez vai tas ir efekts, kuru vēlaties iegūt. Gari izlaisti mati piestāvēs pilnīgām dāmām, vizuāli padarot seju ovālāku.

3. Nekādu zirgasti

Zirgaste ir frizūra, kas bija populāra skolnieču vidū 80. gados. Parasti šāda zirgaste tika dekorēta ar banti vai matadatu.

Šī frizūra jau sen ir zaudējusi savu aktualitāti, taču tā bieži tiek atveidota. Vecākām sievietēm šāda zirgaste noteikti ir neveiksmīgs risinājums.

2. Mazas lokas

Ilgviļņu mode ir palikusi tālā pagātnē, taču daudzas dāmas joprojām veido martu cirtas, kas izskatās pēc atsperēm.

LASI VĒL: “Zem manas gultas naktī bija onkulis” – meita paziņoja tēvam

Šī frizūra izceļ sejas vaibstus un ar vecumu saistītās izmaiņas kļūst pamanāmākas. Ja jums patīk lokas, izvēlieties lielas, mīkstas lokas. Šādas lokas jāveido nedaudz neuzmanīgi, lai radītu dabiskuma efektu.

Papildināts 06.03.2023

1. Jo vienkāršāk, jo labāk

Ar vecumu sievietes sāk saprast, ka jebkurai frizūrai ir nepieciešams stils. Ja matu griezums ir sarežģīts, ik dienu tam jāpiešķir pareizā forma un tas aizņem daudz laika.

 

Ja jums nav iespējas katru rītu apmeklēt frizieri, kas ieveidos jūsu matus ideālā frizūrā, labāk dodiet priekšroku vienkāršām formām, kuras varat ieveidot pats.

Ja var ticēt Sofijai Lorēnai, ja rītu iesāksi ar frizūru, nodrošināsi sev labu dienu. Kad ir pārkāpts 45 gadu vecuma slieksnis, jums vienkārši jāpieliek nedaudz vairāk pūļu un pieredzes, lai izskatītos perfekti.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment