Taro prognoze 2023. gada janvārim: kas sagaida katru zodiaka zīmi

Taroloģe Ketija Romana žurnālam Marie Claire pastāstīja, ka katru zodiaka zīmi sagaida 2023. gada sākumā, prezentējot prognozi gada sākumam.

 

Džentlmenis.lv žurnālisti strādāja arī ar eksperta Taro prognozi.

 

Mēneša karte – Kausu bruņinieks

2023. gada janvāris būs ļoti emocionāls un juteklisks mēnesis, un par to liecina Kausu bruņinieka karte. Sajūtas un pieredze ir pirmajā vietā. Spēja skaisti runāt un sarunāties, harizma un dabiskais šarms palīdzēs sasniegt mērķus.

Sarunās jābūt elastīgam un jāspēj rast kompromisu. Galvenais ir elastība un maigums. Šis nebūs īstais brīdis iet uz priekšu. Esiet gatavi izvēlēties alternatīvu ceļu.

LASI VĒL: “Dāmām 45+ nepiestāv”: 5 frizūras, kuras padara vecāku un jau no pirmās sekundes bojā iespaidu par sievieti

Auns — seši nūjiņas

Aunam 2023. gada janvāris būs veiksmīgs un laimīgs mēnesis. Pateicoties resursiem, idejām un ārējai palīdzībai, jūs varat sasniegt visu uzreiz.

Galvenais nebaidīties, ņem un dari. Uzvaras jums ir garantētas, tāpēc nebaidieties izrādīt ambīcijas un būvēt vērienīgākos plānus. Personīgajās attiecībās jūs gaida jauns attīstības raunds.

Vērsis – Nūjiņu dūzis

Arī Vērsim janvāris nebūs kluss un mierīgs mēnesis. Šis ir atklājumu, spontanitātes, interesantu ideju, radošuma, azarta, radošuma un pilnīgas improvizācijas laiks.

Mēģiniet izpausties un drosmīgi virzieties uz savu visdziļāko vēlmju realizāciju. Ļaujiet sev vairāk un nešaubieties par savām idejām un plāniem.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment