Taro prognoze 2023. gada janvārim: kas sagaida katru zodiaka zīmi

Dvīņi – pasaule

Dvīņi atrodas uz lielu pārmaiņu sliekšņa. Esiet gatavs atvadīties no vecā un ieiet skaistākā. Šajā jautājumā jums palīdzēs jūsu zināšanas un pieredze, kā arī labi cilvēki.

Tas, kā tu rīkosies janvārī, noteiks visu tavu nākamo gadu. Nebaidieties izkāpt no savas komforta zonas un izmēģināt kaut ko tādu, ko nekad iepriekš neesat darījis.

Vēzis – Hierofants

Vēžiem janvārī jānodarbojas ar garīgo izaugsmi un pašattīstību. Ir svarīgi saprast, ko jūs patiešām vēlaties, un pareizi noteikt prioritātes.

Iespējama liktenīga tikšanās ar kādu, kurš palīdzēs rast atbildes uz svarīgiem jautājumiem. Labvēlīgs laiks oficiālu dokumentu kārtošanai un attiecību legalizācijai.

Lauva – Trīs nūjiņas

Lauvai gads sāksies lieliski. Šis ir dvēselē pavasara laiks, enerģijas kāpums, liela vēlme doties tālāk un attīstīties. Varbūt sākums jaunam projektam ar spožām perspektīvām.

Turklāt jūs mīlēsit visu un visus, un viņi jūs mīlēs pretī. Mēnesis apņēmības, impulsivitātes, rezultātu, pozitīvisma un aizraušanās ar visu, ko darāt.

Jaunava – Atturība

Jaunavas janvārī darbosies kā tiesneši un likteņu šķīrēji. Ikviens gaidīs jūsu padomu un būs nepieciešams jūsu palīdzība un atbalsts.

Tomēr ir svarīgi “izslēgt” jūtas un emocijas, kad sākat kādam palīdzēt vai analizēt izšķirošas situācijas. Līdzsvaro un esi objektīvs – un tev veiksies. Dažas vientuļās Jaunavas sāks domāt par laulībām.

Svari – Pieci Denāri

Svariem janvāris būs emocionāli grūts mēnesis. Satraucošu situāciju un grūtu brīžu laiks, īpaši finanšu sektorā. Nepiedalies piedzīvojumos, neriskē velti, kā arī nedod un neaizņemies.

Labāk gada sākumā strādāt pie materiālo sasniegumu uzturēšanas un uzlabošanas.

 

Skorpions – pakārts vīrietis

Skorpioniem janvārī ir jāatpūšas. Paņemiet atvaļinājumu, atvienojieties no visiem jautājumiem un problēmām. Nesteidzieties un nesteidziniet lietas.

Ja esat mierīgs un uzticaties liktenim, jūs gaida vienmērīgs un labs mēnesis. Neuztraucieties, ja kaut kas neizdodas. Atcerieties: kad vienas durvis aizveras, uzreiz atveras citas.

LASI VĒL: “Dāmām 45+ nepiestāv”: 5 frizūras, kuras padara vecāku un jau no pirmās sekundes bojā iespaidu par sievieti

Strēlnieks – Spēks

Strēlniekiem janvārī ir daudz uguns. Labs laiks, kad jāapbruņojas ar spiedienu, mērķtiecību, atbildību un vienlaikus lokanību, maigumu un precizitāti.

Īpaši visas šīs īpašības jums būs nepieciešamas personīgās attiecībās. Nebaidieties no jaunā un attīstības dinamikas. Gada sākumā jūs gaida uzvaras un sasniegumi.

Mežāzis – Zobenu karaliene

Mežāžiem jābūt elastīgiem, spējīgiem īstajā brīdī izslēgt emocijas un rīkoties auksti, atraisīti un aprēķināti, un tajā pašā laikā ārēji izskatīties ļoti maigi.

Janvārī sapratīsi, kā pārliecināties, ka visi spēlē pēc taviem noteikumiem. Rīkojies pārliecinoši un drosmīgi, bet tajā pašā laikā esi uzmanīgs gan darbībās, gan vārdos.

Ūdensvīrs — septiņi nūjiņas

Ūdensvīrs gada sākumā būs ļoti pārguris. Nepieciešama elpa, pauze pirms nākamā grūdiena. Ļaujiet sev atpūsties. Ja iespējams, paņemiet atvaļinājumu. Dariet to, kas jūs dod enerģiju un baro.

Zivis – Kausu bruņinieks

Zivīm janvāris būs izcils. Visi projekti un lietas jums atrisināsies viegli un ātri. Tajā pašā laikā ir svarīgi savienot intuīciju.

Dažām vientuļām Zivīm janvāris gatavo liktenīgu tikšanos ar cilvēku, kurš būs tavs draugs un varbūt vēl vairāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment