Dāmas – izvēlieties vīrus pēc horoskopa zīmes! Vera Hubelašvili atklāj, kuri ir labākie partneri laulībai.

Dvīņi

Nepastāvīgi un ar vēju galvā – Dvīņus ir ļoti grūti iedomāties laulības dzīvē. Viņiem šķiet, ka laulības ir kaut kas ārkārtīgi apgrūtinošs, tas atņem brīvību. Ja jūs grasāties precēt Dvīņus, tad ņemiet vērā to, ka jums laiku pa laikam nāksies kaut kur piekāpties. Vai jūs tiešām vēlaties šādu dzīvi?

Vēzis

Vīrietis-Vēzis var ļoti ilgu laiku tikties ar savu izredzēto, tā arī nepiedāvājot viņai savu roku un sirdi. Nav runa par to, ka viņam ir bail no saistībām un viņš nevēlas tās, vienkārši Vēži nekad neapprecēs kādu, kas pagadās. Reti kura sieviete var atbilst šī vīrieša prasībām, taču, ja viņi ir nolēmuši noslēgt laulību, tad jūs noteikti varat būt pārleicinātas, ka šī laulību dzīve būs mūžam.

Lauva

Ja jūsu izredzētais ir Lauva, tad esiet gatavas tam, ka viņš jūsu dzīvē būs visur, vienmēr un ļoti lielos daudzumos. Lauvām ļoti patīk, ka visa jūsu uzmanība tiek veltīta viņam, taču, ja esat cilvēks, kam ļoti svarīgin laiku veltīt arī sev, tad šīs attiecības noteikti nestrādās. Ģimenes dzīvē Lauvām patīk visu kontrolēt.

Jaunava

No pirmā acu uzmetiena var šķist, ka vīrietis-Jaunava ir kā radīts ģimenes dzīvei. Viņi aktīvi palīdz saimniecībā, labi nopelna, rūpējas par sev tuvajiem. Taču, ja viņiem kaut kas nepatīk, viņi var ārkārtīgi briesmīgi kritizēt un nosodīt savu otro pusīti. Mierīgai dzīvei noteikti nederēs nemitīga kritika. Turklāt, ja jūsu izredzētais nezina mēru, tad viņš var kļūt par visīstāko despotu.

Svari

Ja jūs grasāties precēt šo vīrieti, tad ziniet, ka visa smagā nasta tagad tiks novelta uz jūsu pleciem. Svariem nepatīk uzņemties atbildību, tādēļ tie ar lielāko prieku dalās tajā ar savu otro pusīti. Tas ir gadījums, kad sievietēm nepieciešams attaisnoties sava vīrieša priekšā. Ja jūs viņu motivēsiet, stimulēsiet un reāli virzīsiet uz priekšu – ir iespēja kaut ko izmainīt. Taču nepārspīlējiet, jo Gaisa stihijas pārstāvjiem ir nepieciešama brīvība.

Skorpions

Visi zina, cik grūti ir sadzīvot ar Skorpioniem, turklāt vienalga – sievietēm vai vīriešiem. Skorpioni ir neparedzami – viņi var veikt sānsoļus un nesaskatīt tajā savu vainu. Vīrieši-Skorpioni var būt ļoti agresīvi, tādēļ reti kura sieviete spēs rast kopēju valodu ar viņiem.

Strēlnieks

No vienas puses, vīrieti-Strēlnieks romantiskajās attiecībās ir ļoti neuzticams. No otras puses, ja viņš ir nolēmis precēties, tad būs savai izredzētajai uzticīgs līdz kapa malai. Var rasties problēmas finanšu jomā, jo Strēlnieki ir briesmīgi izšķērdīgi.

Mežāzis

Mežāzis tiek uzskatīts par vienu no visideālākajiem partneriem laulības dzīvei. Viņi var kļūt par sievietes lielāko atbalstu: rūpēsies par bērniem, pacietīgi pārdzīvos visas sadzīves problēmas, nesīs ģimenē naudu. Taču negaidiet no viņiem spilgtas emocijas: Mežāži ir ļoti vēsi, turklāt laiku pa laikam viņiem ir nepieciešams pabūt vienatnē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem īpaši nepatīk īslaicīgas dēkas, jo viņi ir ieinteresēti ilglaicīgās un nopietnās attiecībās. Viņiem patīk ņemties ar mājas darbiem, viņi aktīvi rotaļājas ar bērniem, lieliski sadzīvo ar savu otro pusīti. Ūdensvīriem nav raksturīgi sānsoļi, tādēļ viņi to nekad nepiedos arī savai izredzētajai. Reizēm viņiem ir nepieciešama spēcīga sakratīšana – pēkšņs skandāls vai krasas pārmaiņas dzīvē, kas viņus pamodinās un neļaus dzīvot garlaicībā. Viņiem ir nepieciešama “dzīva” partnere.

Zivis

Zivis – visīstākie romantiķi. Viņi ciena siltumu un rūpes, turklāt ir gatavi ar to dalīties arī ar savu partneri. Taču viņiem pārāk ļoti patīk uzkraut savu atbildību uz partneres pleciem (tajā skaitā arī vīrieša pienākumus). Sievietei, kas izvēlēsies šo zodiaka zīmes vīrieti, nāksies sadzīvot ar to, ka jābūt iecietīgai, taktiskai un delikātai, jo Zivis pret savu otro pusīti ir ļoti prasīgas.

Lasi vēl: Horoskopa zīmes, kurām gluži vai pietiek tikai ar skatienu, lai uzliktu ļauno aci! Viņu enerģētika ir pati spēcīgākā!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment