Dāmas, ja jūtat, ka savās drēbēs izskatāties resna. Ielāgo, kas jādara, lai noslēptu apaļīgumu!

Sievietes bieži atstāj novārtā aksesuārus, kas ir veltīgi. Šādas detaļas palīdz noslēpt trūkumus un koncentrēt citu uzmanību tikai uz būtību.

Kreisajā pusē esošā modele ir tērpusies “hoodie” kleitāi kas neizskatās stilīgi. Tiklīdz sieviete kleitu uzsvēra ar lenciņu, un uzvilka stilīgus kazaku stila zābakus, tēls kļuva daudz labāks. Tagad mēs redzam modernu skaistuli, nevis vecmodīgu sievieti.

Nākamais ir vēl viens attēls, kurā aksesuāri ir ļoti svarīgi. Pirmajā attēlā redzama bordo krāsas kleita. Modele valkā vecā stila apavus. Kleitas brīvais piegulums licis modeles figūrai izskatīties plakanai un atņēmis viņai sievišķību. Situāciju glāba lodiņkurpes un smilškrāsas josta jostasvietā.

Dažām sievietēm svītrainās lietas šķiet tabu. Tomēr, ja izvēlaties pareizos piederumus, tas tā nav. Strīpu nēsāšana ir universāls risinājums, kas derēs jebkurai sievietei.

LASI VĒL: Latviešu aktrise atklājusi, ka pēc šķiršanās ar vīru viņai bijuši vairāki romāni, un tagad viņa ir stāvoklī, taču tas nav viss

Bezformīga kleita izskatās labāk ar piestiprinātu jostu. Tikai rotājumus ap kaklu vajadzētu nēsāt miniatūrākus un elegantākus.

Liela izmēra dāmas bieži pieļauj kļūdu, ģērbjoties bezveidīgā “kapuča” apģērbā. Ja paskatās uz fotoattēlu pa kreisi, ir viegli saprast, ka tas nav glaimojošs.

Ja uzliksiet pacientam T-kreklu un jostasvietā svārkus, tēls kļūs spēcīgs un efektīvs. Ja piesprādzēsiet kreklu ar visām pogām, kakls izskatīsies īsāks.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment