Uzmanību! Pasaulē ir tikai 7 veidu vīriešu “draudziņi” – lūk, kādi tie ir. Uzzini, kāds ir tev!

wedwedw

1.Banāna forma. Šī tipa penis ir banāna formā un parasti noliecas lejup erekcijas laikā. Vīriešiem ar garākiem locekļiem var būt dabisks izliekums, taču parasti tas nav lielāks par 10 grādiem.

Lasi vēl: Uzmanību! Arī sieviešu intīmās vietiņas var iedalīt 7 veidos. Ar cik no tiem esi saskāries?

wedwdw

2. Cirvja forma. Dzimumloceklis cirvja formā, nesmejies, tādi tiešām eksistē. Ja tev ir šāds tips, tad tava “draudziņa” galviņa ir liela, bet pārējā daļa – šaurāka, kas liek tam līdzināties cirvim.

wedwedew

3. “C” forma. Šāds “draudziņš” būs izliekts kā burts C un nolieksies uz sānu erekcijas laikā. Tas var tāds kļūt pēc negadījuma, bet dažiem vīriešiem loceklis izliecas C formā tādēļ, ka viņiem bieži nācies publikā slēpt savu erekciju, noliecot mantību uz labo pusi.

komiksi-5

4. Sēnes forma. Šādas formas penis ir nedaudz līdzīgs cirvja formas penim, vienīgā atšķirība ir tāda, ka sēnes formas “draudziņš” parasti ir izmērā mazs, tādēļ galviņa izskatās kā lietussargs, gluži kā tas ir sēnei.

 

5. Zīmuļa forma. Šāds loceklis parasti izskatās ļoti taisns un slaids. Dažreiz ir grūti pateikt, kur beidzas galviņa un sākas pārējā daļa, jo viss ir diezgan vienmērīgs. Parasti šāds loceklis ir garš, un, ja to līdz galam ievada vagīnā, tas var pat atdurties pret dzemdes kakliņu, izraisot sāpes dažām sievietēm.

wedwd

6. Burkāna/gurķa forma. Šāda veida “draudziņiem” ir mazāka galviņa, bet resnāka pārējā daļa – pretēji, kā tas ir cirvim un sēnei.

dwdwd

7. Dzīslains “draudziņš”. Šāda veida penis var atbilst arī jebkuram no augstākminētajiem tipiem, bet uz tā ir daudz vēnu, kuras skaidri izceļas erekcijas laikā. Tas izskatās spēcīgs un gatavs darbībai. Vairumam sieviešu ļoti patīk šāda veida locekļi.

Avots: 9gag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment