DAUDZVEIDĪBA KUSTĪBĀ AR MOVANO

Opel Monavo ir viens no veikt spējīgākajiem furgoniem pasaulē. Tam ir iespaidīgas versiju, kravas svara un augstuma izvēles iespējas, kas padara to par vienu no labākajiem klasē.

Pārsteidzoši plašs piedāvājums

Kas jums ir vajadzīgs? Ja vēlaties pārvadāt līdz pat 2,5 tonnas smagu kravu vai līdz 17 pasažieriem, apskatiet Opel Movano klāstu. Pieejami 4 dažādi garumi, 3 jumta augstumi un 4 svara kategorijas. Atkarībā no jūsu darba vajadzībām un vietējiem darba apstākļiem varat izvēlēties priekšējo vai aizmugurējo riteņu piedziņu. Ietilpība nav problēma – kravas telpu iespējams paplašināt no 8 līdz pat 22 m3. Opel Movano saimē ietilpst kravas furgoni, furgoni ar kravas kasti, dubultās kabīnes furgoni, platformas ar kabīni un šasijas ar kabīni, kas ļaus atrast piemērotu transportlīdzekli praktiski jebkurām vajadzībām.

Tīra un efektīva jauda

Augstas veiktspējas BiTurbo dīzeļdzinēji nodrošina lielāku jaudu bez palielināta degvielas patēriņa. 2,3 l CDTI BiTurbo versijas ar Start/Stop sistēmu un ECO režīmu, kā arī ecoFLEX versija ar augstu veiktspēju un zemu izmešu daudzumu ir patiesi ekonomiska izvēle. Ar pārsteidzoši lielām griezes momenta rezervēm sākot no 285 Nm 2,3 l CDTI ecoFLEX versijā līdz pat 360 Nm 2,3 l CTDI BiTurbo versijā jau pie 1500 apgriezieniem minūtē šie dzinēji nodrošina tieši tik daudz jaudas, cik nepieciešams.

Optimāls komforts un efektivitāte

Laiks ir nauda. Opel Movano kabīne ir maksimāli pielāgota, lai kļūtu par jūsu mobilo biroju. Tajā iespējams ērti iekļūt un ātri pielāgot sēdekļus un stūri, tā standartaprīkojumā ir daudz novietņu dokumentiem, instrumentiem, datoriem, drošības aprīkojumam u.c. Tas nozīmē mazāk izniekota laika meklējot un vairāk laika efektīvā darbā, ko papildina pilnīgs komforts.

Pielāgots kravas pārvadāšanai

Ielūkojieties jebkurā Opel Movano kravas furgonā vai furgonā ar kravas kasti – vietas tajos ir ļoti daudz. Praktiska, līdzena un sakārtota kravas telpa. Pēc tam aplūkojiet, cik plaši iespējams atvērt aizmugurējās durvis, cik viegli atvērt sānu slīddurvis (ja vēlaties, pat divas) un kā izkārtot kravu.

Vispusīga kvalitāte

Katru Opel Movano saimes transportlīdzekli raksturo kvalitatīvs dizains, konstrukcija un apdare. To iespējams pārbaudīt pie ikviena Opel komerciālo transportlīdzekļu dīlera. Vienlīdz augsta kvalitāte ir raksturīga gan kravas furgoniem, gan īpašajām mikroautobusu versijām, kā arī pašizgāzējiem, platformām ar nolaižamiem bortiem un furgoniem ar kravas kasti. Neatkarīgi no jūsu izvēles uzticamība un izturība vienmēr ir augstākajā līmenī.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment