Degošā mājā tika sadzirdētas suņa rejas – neticēsi, ko ugunsdzēsēji atrada!

Kad ugunsdzēsēji bija iekļuvuši Andrē mājā, viņi atrada Andrē, kura bija zaudējusi samaņu – viņai virsū gulēja viņas suns Če, pasargājot saimnieci no liesmām. Lai arī jau puse Andrē ķermeņa bija skārušas liesmas, Če tik un tā pasargāja visu pārējo ķermeni, lai vismaz to liesmas neskartu.

4

Vēlāk Če ātri vien atguva samaņu, kad viņš tika apgādāts ar skābekli. Če nekavējoties tika nogādāts dzīvnieku slimnīcā, kur viņu sāka aprūpēt pret dūmu ieelpošanu, radzenes čūlām un plaušu iekaisumu.

Lasi vēl: Klaiņojošs suns aizveda iereibušus vecpuišus pie saviem kucēniem, un notika neticamais!

Pārsteidzoši, bet sunim nebija nekādu apdegumu!

che

Suņa vecuma un ieelpoto dūmu daudzuma dēļ veterinārārsti nebija pārliecināti, ka suns izdzīvos. Tomēr pēc šķidrumu un antibiotiku ievadīšanas suns sāka atveseļošanās procesu.

Viens no ugunsdzēsējiem, kurš suni bija izglābis, nākamajā dienā viņu apciemoja. Īpašais viesis noteikti palīdzēja uzlabot Če stāvokli, jo suns viņa klātbūtnē atsāka ēst un bija spējīgs doties mazā pastaigā.

che1

Pēc dažām dienām Če tika izrakstīts no slimnīcas, un šobrīd par viņu rūpes uzņemās tuvs Andrē draugs. Viņas draugi arī apmaksāja suņa slimnīcas rēķinu, kas sastādīja  aptuveni 5 000 eiro lielu summu.

Uguns liesmas iznīcināja Andrē māju, un kamēr viņa vēl joprojām atrodas kritiskā stāvoklī, Če drosmīgās darbības izglāba viņu no pavisam cita likteņa. Viņš pakļāva briesmām pats savu dzīvību, kas laikam sunim ir nesvarīgāka par saimnieci. 

Avots: shareably.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment