Dembovska no Lauku sētas beidzot atklājusi, kurā bārā viņa tika sazāļota un izmantota

Meitene, kura jau vairākus mēnešus slēpa, kurā valstī atrodas, izlēmusi beidzot to atklāt, raksta la.lv portāls kokteilis.lv.

Skandalozā ”Lauku sētas” zvaigzne Aija Dembovska Vecgada izskaņā atklāja šausminošu ziņu, ka viņa agrā svētdienas, 30. decembra rītā pamodusies murgā – neko neatceroties un tiekot šantažēta ar viņas intīma rakstura attēliem, kas uzņemti naktī.

Aija portālam skaties.lv darījusi zināmu, ka atrodas Anglijā un nepatīkamais incidents noticis kādā no vietējiem bāriem. Aija no notikušā guvusi mācību un Jaungada naktī kokteiļus esot baudījusi tikai uzticamu cilvēku kompānijā.

”Biju klubā, un no viena vienīga kokteiļa man palika pilnīgi melna bilde. Ir vairāk kā skaidrs – man dzērienā tika iejauktas narkotikas, lai es zaudētu saprātu un mani varētu izmantot,” Vecgada izskaņā skaties.lv atklāj Aija.

Aijas talanta cienītāji metās spriest, kur gan tādas briesmu lietas ar meiteni notikušas un vai Aija atgriezusies Latvijā, kur fani izmantojuši viņas labvēlību. Bet ”Lauku sētas” zvaigzne izlēmusi kliedēt baumas – viņa skaties.lvapstiprinājusi, ka atrodas Anglijā un sliktie, 30. decembra nakts notikumi norisinājušies vienā no bāriem Londonas apkaimē.

Meitene guvusi mācību no notikušā, bet iebiedēta neesot.

”Alkoholu 31. decembra vakarā lietoju minimāli. Un devos svinēt ar kompāniju, ar kuru jutos droši,” stāsta Aija.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment