Pāris Ziemeļīrijā loterijā vinnē 115 miljonus – viņi ar naudu darīs kaut ko patiesi pārsteidzošu

Laimesta ieguvēji Frānsisa un Patriks Konnoliji sarunā ar medijiem stāstīja, ka naudu sadalīs ģimenei, draugiem un dažādiem labdarības mērķiem, raksta portāls la.lv.

—-

Piektdien Belfāstā, Ziemeļīrijā, publiski tika paziņoti Lielbritānijas “Euro Millions” Jaungada loterijas uzvarētāji, kuri ieguva 115 miljonu britu mārciņu lielu laimestu, vēsta raidsabiedrība BBC.

Tas ir kopumā ceturtais lielākais laimests šīs Apvienotās Karalistes loterijas vēsturē un lielākais Ziemeļīrijā.

Ātri vien sastādīts saraksts ar 50 cilvēkiem, no kuriem daudzi nemaz nezina, ka ir iekļauti šajā sarakstā. Tas bijis pirmais un svarīgākais darbs, kas izdarīts uzreiz pēc ziņas par laimesta iegūšanu saņemšanas.

Laimīgais pāris paziņojis, ka “tā ir milzīga naudas summa, un mēs gribam, lai tā rada milzīgu iespaidu to cilvēku dzīvē, kurus mēs mīlam un pazīstam, kā arī mūsu nākotnē”.

“Tas būs tik jauki – atdot šo naudu. Mans lielākais prieks būs redzēt šo cilvēku sejas,” sacīja F.Konnolija.

Viņas vīrs Patriks piebildis: “Man ir brīnišķīga sieva, brīnišķīga ģimene un draugi. Un šis ir kā dekorējums uz kūkas.”

P.Konnolijs ir uzņēmējs, kurš savulaik vadījis savu uzņēmumu. Ģimenē ir trīs meitas un trīs mazbērni. Daļu laimesta paredzēts ieguldīt uzņēmējdarbībā un jaunu darba vietu radīšanā.

Pāris regulāri spēlē “Lotto”, bet “Euro Millions” loterijas biļetes parasti iegādājas tad, kad ir lielo laimestu iespējas. Laimīgā skaitļu kombinācija izvēlēta pilnīgi nejauši.

Lielākais laimests Lielbritānijas “Euro Millions” loterijā ir bijis 2011.gadā, kad vinnēts 161 miljons mārciņu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment