Diennakts laiki, kad seksu vēlas sievietes, kad vīrieši

Visi zina, ka cilvēki ir iedalīti “pūcēs” un “cīruļos”, to nosakot pēc tā laika, cikos mēs dodamies pie miera un, cikos ceļamies. Izrādās, ka kaut kas līdzīgs ir arī tad, kad runa ir par seksu.

Jaunā pētījumā, kurā piedalījās 2300 pieaugušo, tika atklāts, ka abi dzimumi lielākoties sajūt vēlmi pēc tuvības pavisam citās laika zonās.

Vīrieši izjūt visspēcīgāko uzbudinājumu laika posmā no 6:00- 9:00 no rīta, bet sievietes to sajūt ievērojamu laiku vēlāk, no 11:00-14:00 dienā. Vidējais laiks, kad vīrietis ir visuzbudinātākais ir 7:54, bet sievietes 11:21.

Tikai 16% no aptaujātajiem vīriešiem atbildēja, ka vēlas seksu pirms gulēt iešanas, kad tikai 11% no sievietēm atbildēja, ka vēlas nodarboties ar mīlēšanos no rīta, uzreiz pēc pamošanās.

Zinātne arī apgalvo, ka cilvēki izvēlas tādus partnerus, kuriem ir nepieciešams līdzīgs daudzums seksa, kā arī aptuveni līdzīgos laikos. 44% sieviešu un 33% vīrieši norādīja, ka ir piedzīvojuši konfliktus un attiecību pasliktināšanos, iepriekšējās attiecībās, jo nav bijušas līdzīgas vēlmes seksā.

Tas nozīmē, ka seksuālajām attiecībā ir liela nozīme pāra attiecībās un ir svarīgi saprast un pieņemt to, cik daudz un cikos tavs partneris vēlas seksu, lai nerastos strīdi un konflikti.

Avots: telegraph.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment