Diplomātija Dvīņiem palīdzēs gūt panākumus. bet drosme – Vēzim; Horoskops 17. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Pēc slavenās astroloģes Andželas Perlas domām, trešdiena, 2024. gada 17. aprīlis, sola negaidītus notikumu pavērsienus daudziem zodiaka zīmju pārstāvjiem. Pārsvarā tie būs patīkami, taču Andžela iesaka būt modriem un neatpūsties.

 

Uguns stihijas zīmes

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Pareizu dienas sākumu tev nodrošinās plāns un apziņa par savām profesionālajām vai citām saistībām. Ir svarīgi ievērot likumus un izturēties lojāli pret citiem, miermīlīgi risinot konfliktus. Tev vajadzētu kontrolēt vēlmi pēc neatkarības, esot ekstravagantam saprātīgās robežās. Izvairies ļauties destruktīviem negatīvu emociju impulsiem, jo tas var aizkavēt tavu progresu. Marta Aunam sevišķi svarīga ir pašdisciplīna, un diētas ierobežošana nāk tikai par labu.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām atkal smaidīs veiksme, taču ir svarīgi nepaļauties tikai uz to. Tavai harizmai un veiksmei būs nepieciešams papildu apstiprinājums prasmju, disciplīnas un organizētības veidā. Tomēr neuzķeries uz pārāk stingriem noteikumiem, atrodi līdzsvaru starp plānu un improvizāciju, saglabājot rīcības brīvību. Tas palīdzēs tev elastīgi reaģēt uz situācijām un gūt no tām labumu.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem vajadzētu izrādīt atbrīvotību. Strēlnieces var atļauties drosmīgāku tēlu, ja vien nepārkāpj pieklājības robežas. Nepiespiestība var piešķirt neformalitāti formālām attiecībām, un kopīgas intereses, piemēram, ekstrēmi sporta veidi, var veicināt intimitāti ar interesējošo personu. Jo unikālāks ir jūsu hobijs, jo stiprāka var būt jūsu draudzība un savstarpējā uzticēšanās.

 

Zemes elementa zīmes

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Vēršiem var būt grūtības ilgstoši koncentrēties uz vienu uzdevumu. Jebkura negaidīta situācija vai sensacionāls notikums var izjaukt tavu mieru un koncentrēšanos darbā. Pat pozitīvi notikumi var palielināt tavas problēmas. Nav ieteicams veikt monotonu darbu; labāk to sadalīt posmos un darīt ar pārtraukumiem. Nodarboties ar sistēmiskiem uzdevumiem vislabāk ir no rīta. Ja saskaraties ar sarežģītu problēmu, esiet gatavi rīkoties un būt elastīgi, lai ar minimāliem zaudējumiem izmantotu radušos iespēju.

Jaunava (23. augusts-22. septembris)

Jaunavām šī diena ir saistīta ar atbrīvošanos no standartiem. Brīvība un radošums ir svarīgāki par noteikumiem un regulām. Problēmas, ar kurām šodien saskaras Jaunavas, nevar atrisināt ar parastiem līdzekļiem. Speriet patstāvīgu soli, nebaidieties riskēt un izrādīt nedaudz avantūrisma un ekstravagances. Tas palīdzēs tev sasniegt savu mērķi un iemantot apkārtējo cieņu, apliecinot savu profesionalitāti.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim būs pienācis laiks pārskatīt savas mājas vai darba telpas iekārtojumu. Svarīgi ir kontakti ar ģimenes locekļiem, kolēģiem un darbiniekiem. Uzvedies nosvērti un draudzīgi; tā būs atslēga uz tavu profesionālo un personīgo veiksmi nākotnē. Parādiet savu personību tikai to cilvēku klātbūtnē, kuri spēj jūs saprast. Vadītājiem nevajadzētu izcelt kādu īpašu cilvēku, lai nesabojātu līdzsvaru kolektīvā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment