Diplomātija Dvīņiem palīdzēs gūt panākumus. bet drosme – Vēzim; Horoskops 17. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Gaisa elementa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Šodien valda pozitīvs noskaņojums, taču dienas notikumi neizpaliks bez neparedzamības, kas var izraisīt nervozitāti. Ikviena spontāna rīcība nes sevī gan veiksmes potenciālu, gan riska elementus. Daudzi Dvīņi tagad izrāda diplomātiju, taču ar to var nepietikt, lai atrisinātu pašreizējās problēmas. Lai noķertu veiksmes vilni, nepieciešama arī operativitāte, drosme un atjautība. Nevilcinieties lūgt palīdzību draugiem, kāds no viņiem var kļūt par jūsu starpnieku, palīgu vai liecinieku.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem šajā dienā materiālie aspekti ir maznozīmīgi. Tavas vēlmes sakrīt ar citu vēlmēm, kas var novest pie interesantas sadarbības vai lieliski pavadīta laika ballītē vai korporatīvā izbraukuma pasākumā. Šis ir lielisks laiks socializācijai, īpaši tiem, kam piemīt biedriskums. Ja neesi pārāk sabiedrisks, izmanto šo iespēju, lai iegūtu jaunus draugus vai atrastu līdzīgi domājošus kolēģus.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem šodien ir īpaši svarīgi uzturēt draudzību, tostarp tiešsaistes sfērā. Komunikācija var kļūt par atspēriena punktu saspīlētām attiecībām ar ģimenes un biznesa partneriem. Personīgajā dzīvē labāk pakļaujies apstākļiem un nedari pārsteidzīgus secinājumus. Romantiskas pazīšanās var būt gan gadījuma rakstura, gan pamats nākotnes attiecībām. Viegls flirts var pāraugt nopietnā kaislībā, ja jums un jūsu uzmanības objektam sakritīs mērķi, plāni un ideāli.

 

Ūdens elementa zīmes

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Kautrīgums un lēnīgums nopietni samazinās tavas izredzes gūt panākumus. Aktīvie Vēži var sagaidīt negaidītu uzvaru un īslaicīgu sasniegumu eiforiju. Šie panākumi nenāks paši no sevis, bet gan būs tavas centības rezultāts. Dažkārt vari rīkoties pretēji noteikumiem, ja tas palīdzēs ātrāk pabeigt lietas vai atrisināt kādu svarīgu jautājumu. Drosme ne tikai novedīs pie panākumiem, bet par to būs arī atalgojums, piemēram, tā var novest pie paaugstinājuma amatā ar lielāku algu. Lai justos pārliecinātāks, jums var noderēt atbalsta grupa, piemēram, ģimene, draugi vai kolēģi.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem uz laiku ieteicams atteikties no konkurences un dot priekšroku draudzīgai saskarsmei. Konkurence šajā dienā ir konstruktīva rakstura, un uzvarēs nevis spēcīgākais, bet gan tas, kurš ir profesionālāks un talantīgāks. Iespējamas izmaiņas grafikā negaidītu notikumu vai interesantu ziņu dēļ. Būs lietderīgi socializēties ar jaunākās paaudzes pārstāvjiem, kā arī nodibināt kontaktus ar programmētājiem, juristiem, mediķiem, zinātniekiem vai atbalsta personālu.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm būs laba diena eksperimentiem. Iespējams neplānots liels pirkums, un tie, kam nepieciešama nauda, var atrast nepilnas slodzes darbu vai citu veidu, kā nopelnīt naudu. Panākumi uzņēmējdarbībā ir garantēti, ja ievērosi sabiedrības noteikumus un pielāgosies sabiedrības vēlmēm. Uzņemieties iniciatīvu likuma, profesionālās ētikas un morāles normu robežās. Ņemiet vērā kolektīva uzskatus un vērtības, lai nezaudētu cieņu vai neizceltos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment