Pirms katras istabas tīrīšanas es vāru lauru lapu, un tikai tad sāku tīrīt dzīvokli. Rezultāts ir pārsteidzošs

Mana vecmāmiņa pastāstīja par ļoti senu triku, kuru pielietoja simtiem saimnieču padomju laikā. Tev pa šo arī ir vērts zināt. 

Mājokļa tīrīšana var būt sarežģīts uzdevums, īpaši, ja ir nepatīkami traipi vai nepatīkamas smakas, kas nepazūd. Mūsdienu pasaulē ir pieejami daudzi dažādi tīrīšanas līdzekļi.

Tomēr patiesība ir tāda, ka lielākā daļa no tiem satur toksiskas ķīmiskas vielas, kas ļoti negatīvi ietekmē mūsu veselību.

Es dodu priekšroku pašam gatavot tīrīšanas līdzekļus savai mājai. Nesen atcerējos, kā mana vecmāmiņa, kad es biju maza meitene, visu māju tīrīja ar parastu lauru lapu palīdzību. Es vēlos jums pastāstīt par šo interesanto metodi.

Lauru lapas ir viena no dabiskajām tīrīšanas sastāvdaļām, kas ir ļoti efektīva un viegli lietojama. Agrāk lauru lapas galvenokārt izmantoja medicīniskiem nolūkiem, pateicoties tajās esošajām ēteriskajām eļļām, tāpēc tās ir vērtīgs resurss mājas tīrības uzturēšanai.

Lūk, kā es panāku patīkamu aromātu: es vāru 3-4 lauru lapas 5-7 minūtes. Pēc tam atstāju šķīdumu atdzist uz dažām stundām, lai patīkamais aromāts izplatītos pa visu māju.

Lasi vēl: Mūsu senči ticēja, ka 17.aprīlī nekādā gadījumā nedrīkst darīt šīs lietas, lai neveiksme tevi nevajātu

Lai šo aromātu pastiprinātu, es pievienoju kanēli un vaniļu. Šis šķīdums ir lieliski piemērots tiem, kam ir mājdzīvnieki, jo tas maskē pilnīgi visas nepatīkamās smakas.

Tomēr ir vēl kāds noslēpums par lauru lapām..

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment