Divi vienā: sagatave borščam, ko var izmantot arī kā salātus

Šāda sagatave ir populāra, jo tā var būt ļoti daudzpusīgs ēdiens.

Boršča sagatave ir viens no ērtākajiem produktiem, jo vienā burciņā savākti visi dārzeņi un garšvielas apetīti rosinoša ēdiena pagatavošanai. Tomēr pēc šīs receptes pagatavoto sagatavi var izmantot arī kā patstāvīgus salātus.

Sastāvdaļas:

Bietes – 3 kg

Vidēja lieluma sīpols – 4-5

Paprika – 1 kg

Augu eļļa – 1 glāze

Etiķis – 1 glāze

Ūdens – 1 glāze

Cukurs – 1 glāze

Sāls – 1,5 ēdamkarote

Melnie pipari, garšvielas – pēc garšas

Pagatavošanas metode:

Bietes vāra sālītā ūdenī, līdz kļūst mīkstas, atdzesē, nomizo, sarīvē uz rupjas rīves. Sīpolus un papriku nomizo, smalki sagriež un kopā ar bietēm ievieto katlā.

Lasi vēl: Izdariet šo lietu un pastaigas laikā jums nekad vairs netuvosies ērces

Pievieno augu eļļu, ūdeni, etiķi, cukuru, sāli un garšvielas. Visu liek uz vidējas uguns un, ik pa laikam maisot, vāra 25-30 minūtes.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Karsto mērci iepildiet sausās sterilizētās burkās, aizvākojiet ar vāciņiem un iesaiņojiet, līdz pilnībā atdziest. Uzglabāt tumšā un vēsā vietā.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment