Drosmīga dzelzs sieviete izglābj pati sevi no dubultas amputācijas!

Medmāsa pati bija spējīga lauztās, dislocētās kājas ielikt atpakaļ vietā pēc tam, kad viņa cieta autoavārijā.

Tieši tā. Viņa pati iebīdīja atpakaļ vietā salauztās kājas – viena pati, bez anestēzijas.

Steisijai izdevās būt īstai supervaronei pēc tam, kad viņas auto saslīdēja, nobrauca no ceļa un iegāzās 10 metru dziļā grāvī.

„Es ievēroju, ka manas kājas bija briesmīgi salauztas,” viņa pastāstīja Global News pārstāvjiem. „Tās bija sagriezušās uz sāniem. Manas mazās medmāsas smadzenes uzreiz ieslēdzās, sakot man, ka kājas ir jāieliek atpakaļ vietā, citādi tām vairs nepieplūdīs asinis, un es tās zaudēšu. Es kādu brīdi lūdzos un tad saņēmos, un ieliku tās vietā. Tas bija ļoti sāpīgi, bet es to izdarīju.”

Nebija tā, ka viņa ielika kājas vietā un tūliņ pat tika izglābta. Steisija mašīnā bija ieslodzīta 14 stundas (!!!), līdz viņas draugi viņu tur atrada.

Par nelaimi, ne tikai kājas bija ievainotas. Kad viņu beidzot aizveda uz slimnīcu, ārsti atklāja, ka viņai ir lauzts krūšu kauls, ribas un iegurnis, kā arī, ka viņai ir  kontūzija.

Ārsti apgalvo, ka tas, ka viņa bija spējīga ielikt atpakaļ vietā savas kājas, ir spēlējis lielu lomu kāju glābšanā.

stacie-reis-hospital_0

Steisijai vēl priekšā ilgs ceļš uz atveseļošanos (viņai veiktas jau piecas operācijas), un līdz laikam, kad viņa atkal varēs staigāt, paies vismaz viens gads. Par spīti visam, viņa ar nepacietību gaida, kad varēs atsākt strādāt.

„Tas, ka esmu paciente, noteikti iespaidos to, kāda medmāsa es būšu. Es domāju, ka atgriežoties būšu vēl labāka medicīnas māsa,” viņa apņēmīgi apgalvo.

Avots: www.womenshealthmag.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">miniml</cite>

    Kad nokritu ar riteni, man pēdas pirksts bija dislocējies. Pavilku uz āru, noliku atpakaļ un smuki ieslīdēja atpakaļ. Visu kāju… tur gan jābūt nerviem.

Leave a Comment