Dziednieks Daugavietis iesaka, kā tikt ārā no „apburtā” neveiksmju loka

Tātad, kā šo pieradumu iefiltrēt savā zemapziņā un saprātā:

1. Izvēlaties konkrētu neveiksmi, negatīvu situāciju, kas ar jums ir notikusi vai notiek.

2. Uz papīra lapas uzrakstiet visus negatīvus, kas jūs emocionāli saista ar šo situāciju.

3. Uz tās pašas lapas uzrakstiet visus tos plusus, kas jums paveras dēļ šīs negatīvās situācijas.

Piemērs. Ja no jums aizgājusi sieva, tad taču paveras vesela armija potenciālo, nākamo, vēl labāku sievu. Vai tad nav labi? Vai arī autoavārijā sasitāt savu auto, tas ir slikti. Bet kurš teiks, ka ir slikti, ka jūs palikāt dzīvs vai nepalikāt par kropli? Un t.ml..

4. Atrodiet šajos jau definētajos plusos (3. punktam) papildus iespējas sev.

Piemērs. Ja jums nav izdevies kāds bizness, tad jūs esat ieekonomējis daudz enerģijas, ko būtu licis lietā, ja bizness izdotos. Padomājiet, kur tagad kam labam jūs varat iztērēt šo enerģiju.

5. Atrodiet, kādu vēl papildus labumu jūs varat iegūt no negatīvās situācijas. Šie papildus labumi ir katrā neveiksmē. Vajag tikai iedarbināt savu prātu un iztēli.

6. Priecājieties par šīm papildus iespējām. Jo jūs arī no negatīva esat guvuši maksimālu labumu.

7. Šādu profilaksi veiciet vismaz reizi nedēļā. Ja jūs esat jau nokļuvis „apburtajā lokā”, „neveiksmju cilpā” – procedūru dariet katru dienu.

8. Drīz jūs pamanīsiet, ka automātiski esat kļuvuši par šāda „pašlabuma” meklētājiem jebkurā negatīvā situācijā. Tas palīdzēs jums „izrāpties no bedres” un arī vairs nenokļūt tajā.

Un nobeigumā, novēlējums no manis, Daugavieša, – nesamierināties ar lamatās iedzīta vilka likteni! Jūs esat cilvēks un jums ir māmuļas Dabas dots saprāts, lai jūsu ceļā „sarkano karodziņu” nebūtu. Viss atkarīgs tikai no jums, ne no viena un nekā cita.

Lasi arī: Stāsts par vīru, kura dzimšanas dienas ielūgums kļuva par interneta sensāciju

Lai jums būtu tikai un vienīgi veiksme!

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment