Ekstrēmists savdabīga iemesla dēļ plānojis nogalināt princi Viljamu un Čārlzu

Izrādās rudmatis ir liels savas matu krāsas līdzinieka prinča Harija fans un vēlējies, lai tieši Harijs varētu kļūt par „āriešu cilvēku” karali. Nogalinot abus troņmantiniekus, nākamais rindā uz troni gan arvien nebūtu Harijs, jo Harijam tagad priekšā “aizstegušies” Viljama bērni – princis Džordžs un princese Šarlote!

Trakais āriešu pārstāvis, kas strādāja bēru namā, savos memuāros aprakstījis vēlmi uzbrukt tumšmatainajiem kaukāziešiem, Džeremijam Klārksonam un Harietai Hārmenai, par rudu cilvēku izsmiešanu.

Viņš iegādājās vielas, no kurām pagatavot indi, ko iemācījās darīt ar interneta palīdzību.

Kolborns tika pieķerts pēc tam, kad viņa pusbrālis atklāja ķīmiskās vielas un dokumentus, kuros minēts viņa rasu naids.

Tiesa atzina viņu par vainīgu teroraktu plānošanā. Pie viņa tika atrastas grāmatas par indes un sprāgstvielu pagatavošanu mājas apstākļos.

Tiesas prāvas laikā, tika pastāstīts, ka Kolbornam nebija draugu, viņš juties atsvešināts par to, ka bija baltādains un rudmatains, viņš cieta no agorafobijas un depresijas.

13 gadu vecumā, būdams jaunietis, Kolborns atteicās apmeklēt skolu, jo viņu apcēluši skolas biedri.

Viņš tiesas priekšā centies attaisnoties, apgalvojot, ka brīdī, kas viņš veicis ierakstus dienasgrāmatā, viņu pārņēmusi dusmu lēkme, jo viņš nav lietojis nepieciešamos medikamentus.

Tiesa pagaidām nav spējusi vienoties par sprieduma pieņemšanu.

Lietu izmeklējošais detektīvs, seržants Endijs Hedlijs pastāstīja: „Es vēlos pateikties Kolborna ģimenei, par to, ka viņi izsaukuši policiju un pastāstījuši par viņa uzvedību.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment