Es dodu sīpoliem un ķiplokiem šīs barības vielas un iegūstu ražu savas dūres lielumā!

Pelni tiek atšķaidīti ar ātrumu: 1 litru burka pelnu uz 10 litriem ūdens. Un sālimetram būs vajadzīgi 20 grami uz 10 litriem ūdens. Tāpat kā sīpolus, arī ķiplokus laista tikai pie saknēm!

Ja ķiploku dobes mēslošanai izmantosiet pelnus, jūs varēsiet panākt ievērojamu izaudzētās kultūras garšas uzlabojumu. Turklāt tas var neitralizēt skābu augsni, kas sīpoliem un ķiplokiem nepatīk.

Otrā barošana ir jūnija beigās.

Šajā laikā sīpolu vai ķiploku dobei vajadzētu izskatīties šādi: labi attīstīti augi, pārsvarā zaļā krāsā. Dažviet lapu galiņi jau var būt kļuvuši dzelteni un izžuvuši.

Tas norāda, ka augs ir sācis organisko vielu aizplūšanu no lapām uz sīpolu. Organisko vielu ieplūšana sīpolā veicina sīpola paplašināšanos.

Lasi vēl: Pirms katras istabas tīrīšanas es vāru lauru lapu, un tikai tad sāku tīrīt dzīvokli. Rezultāts ir pārsteidzošs

Tāpēc bija tik svarīgi vasaras sākumā augus barot ar slāpekli, lai līdz sīpolu veidošanās brīdim zaļā masa būtu pietiekami attīstījusies.

Noderīgi padomi

Ārstēšana ar rauga šķīdumu ir izrādījusies ļoti efektīva. Tas palielina sīpolu un ķiploku imunitāti, paātrina zaļumu augšanu, stimulē sīpolu veidošanos un augšanu, atbalsta labvēlīgo baktēriju dzīvotspēju. Lai pagatavotu barību, siltā ūdenī atšķaidiet 100 g rauga uz spaini ūdens (apmēram 10 litri) un uzspiediet.

Raugs ir ne tikai papildu barība sīpoliem un ķiplokiem. Raugs ir īsts dārza dārgumu dārgums. Šīs mazās kulinārijas sēnītes dara brīnumus! Dārzeņi kļūst lieli un ļoti garšīgi, augi mazāk slimo un augsne ir piesātināta ar biohumusu!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment