“Es esmu stāvoklī, un tas ir Jēzus” – tikai traka, uzbarojusies meitene, vai te slēpjas kas vairāk?

Heilijas māte Kristi savu meitu raksturo kā “kompulsīvu meli” un ir uzskaitījusi vairākus meitenes iepriekšējos nepatiesos stāstus, piemēram, ka viņas bērna tēvs ir Eminems vai ka viņa ir ziedojusi nieri savam vecākajam brālim.

dr-phil-screen-shot-2016-11-02-at-151307-2

Kristi ir pārliecināta, ka Heilija melo arī par grūtniecību.

Heilijas māte Kristi.
Heilijas māte Kristi.

“Pirmo reizi, kad dzirdēju viņu to sakām, viņa patiesi teica, ka viņas vēderā ir Jēzus Kristus. Es paskatījos uz viņu tā, it kā viņa būtu zaudējusi prātu,” Kristi stāsta.

Tomēr Heilija ir pilnībā pārliecināta, ka drīz laidīs pasaulē mazu puisēnu, neskatoties uz negatīvajiem grūtniecības testiem. “Mana ģimene, mani draugi, mani mācītāji baznīcā, neviens netic, ka esmu stāvoklī,” Heilija stāsta. “Es zinu, ka tas ir Jēzus. Man vienalga, ja mana ģimene no manis atsakās. Galvenais ir tas, vai tu patiesi tici Jēzum vai ne. Man vienalga, ko saka grūtniecības testi un ārsti, kad es dzemdēšu savu mazuli, neviens vairs viņu nenoliegs, jo viņš ir mans glābējs.”

dr-phil-screen-shot-2016-11-02-at-151300-2

Meitene arī apgalvo, ka grūtniecības laikā ir pieņēmusies svarā par 10 kilogramiem.

“Es kādu nakti gulēju, un mans mazulis iespēra man pa vēderu, un es viņu jūtu tieši šeit, tieši zem savas nabas,” viņa stāsta.

Lasi vēl: FOTO, VIDEO: bagāts pāris izšķiras un pārdala kopīgo savrupnamu ar betona SIENU: sieva asarās

Heilija atzinusi arī, ka viņa tikusi diagnosticēta ar paranoīdo šizofrēniju.

Viņas māte ir izmisumā: “Es nespēju turpināt tā dzīvot. Mums pret viņu jāizturas tā, it kā viņa patiešām būtu stāvoklī, lai izvairītos no konfliktiem.”

Šobrīd Heilija ir pieteikusies veikt ultrasonogrāfiju, kam vajadzētu atklāt patiesību.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://lotoguru.eu</cite>

    Skaisti, šorīt, vai ne? Ziemas riepas jau uzliki? Siltie zābaki ar neslīdošu zoli? Brokastis paēdi? Un kā ar rīta kafiju darbā? Ir? Tev viss lieliski! Vai tomēr kaut kas tā kā trūkst? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini kustēties – reģistrējies, paņem savu Džekpotu un piepildi savas dziļākās vēlmes. Detaļas – manā mājaslapā.

Leave a Comment