Tas ievērojami atvieglo tādu ēdienu kā picas, makaronu ar sieru u. c. Pagatavošanu.
Saldēts rīvēts siers nesalīp un saglabā savu tekstūru.
Pirms lietošanas tas nav jāatkausē, to var uzreiz pārkaisīt uz ēdiena.
Var sasaldēt jebkuru sieru, izņemot kausētu un siera fermentu produktus.
VIDEO:
Lasi arī: Vecmāmiņa iemācīja sajaukt griķus un olas. Kad tev nav naudas un līdz algas dienai ir tāls ceļš
Vai jūs zinājāt par šo siera uzglabāšanas metodi?
Vai esat to izmantojuši?
Atstājiet savu viedokli komentāros.
Tevi noteikti interesēs
- Zināms īstās ziemas datums: sinoptiķi brīdina — Latviju gaida īsts sniega ”gāziens” no debesīm
- Vairs nemokos ar kondensātu pagrabā pat ziemā — viena ģeniāla viltība glāba manu ražu no pelējuma un mitruma
- 6 ļoti dīvainas lietas, ko kaķi dara naktī: lielākā daļa saimnieku to pat nenojauš
- Sens dārzkopja triks: kā sildīt siltumnīcu bez elektrības un dārgiem sildītājiem
- Kāpēc patiesībā senās guļbūves stāv 200 gadus, bet jaunās sapūst jau pēc 20 gadiem
- Vīramāte (68) atnāca pieskatīt savu mazdēlu – pārrados ātrāk no darba un sastingu, kad dzirdēju ko viņa saka









