Tas ievērojami atvieglo tādu ēdienu kā picas, makaronu ar sieru u. c. Pagatavošanu.
Saldēts rīvēts siers nesalīp un saglabā savu tekstūru.
Pirms lietošanas tas nav jāatkausē, to var uzreiz pārkaisīt uz ēdiena.
Var sasaldēt jebkuru sieru, izņemot kausētu un siera fermentu produktus.
Lasi arī: Vecmāmiņa iemācīja sajaukt griķus un olas. Kad tev nav naudas un līdz algas dienai ir tāls ceļš
Vai jūs zinājāt par šo siera uzglabāšanas metodi?
Vai esat to izmantojuši?
Atstājiet savu viedokli komentāros.
Tevi noteikti interesēs
- Astrologs Kristaps Baņķis skaidro, ka šis gads “klonē” 1942. gada notikumu modeli – kā tas varētu ietekmēt mūs šodienby Sandra Vīgante
- Leģendārā Olga Dreģe 87 gados piekopj kādu ieradumu, kuru dara vismaz 3 stundas dienāby Sandra Vīgante
- Ja pamanāt šīs pazīmes savā telefonā, tas var nozīmēt, ka tiek izsekoti jūsu bankas datiby Rinalds Bergmanis