Tas ievērojami atvieglo tādu ēdienu kā picas, makaronu ar sieru u. c. Pagatavošanu.
Saldēts rīvēts siers nesalīp un saglabā savu tekstūru.
Pirms lietošanas tas nav jāatkausē, to var uzreiz pārkaisīt uz ēdiena.
Var sasaldēt jebkuru sieru, izņemot kausētu un siera fermentu produktus.
Lasi arī: Vecmāmiņa iemācīja sajaukt griķus un olas. Kad tev nav naudas un līdz algas dienai ir tāls ceļš
Vai jūs zinājāt par šo siera uzglabāšanas metodi?
Vai esat to izmantojuši?
Atstājiet savu viedokli komentāros.
Tevi noteikti interesēs
- Virs Latvijas sāk savilkties melni mākoņi: ”Šodien īpaši prātīgi esiet negaisa laikā”by Sandra Vīgante
- Prinča Viljama un Keitas vecākais dēls, princis Džordžs svin 12. jubileju: zināms, kādu dāvanu vecāki sarūpējuši dēlamby Laura Andersone
- Nekad šīs lietas neiznesiet un neatdodiet prom no savas mājas: nākošā “pa pēdām” aizies laime un labklājībaby Laura Andersone