Es šo līdzekli vienkārši uzleju uz nezālēm un tās uzreiz nokalst. Dalos viltībā, kā ātri atbrīvoties no nezālēm reizi pa visām reizēm

Ar zāli, kas aug starp flīzēm, cīnīties ir ļoti grūti. Ja to vienkārši izrauj ar rokām, tad aiziet daudz laika un spēka.

Šādām nezālēm ir spēcīgas saknes, un izraut tās ir ļoti grūti. Bet ar dažādiem instrumentiem šādās vietās saknēm ir grūti piekļūt.

Ar šādu zāli es cīnos saviem spēkiem, izmantojot efektīvu maisījumu, kurš vienkārši izkaltē zāli. Dalos, kā pagatavot šo brīnišķīgi līdzekli cīņā ar nezālēm.

Lai to izdarītu jums vajadzēs:

Etiķis (70%), sāls un trauku mazgājamais līdzeklis. Tāpat mums vajadzēs parastu ūdeni.

Sajaucam sastāvdaļas, ievērojot sekojošas proporcijas. Uz 1 ēdamkaroti etiķa vajag 3 ēdamkarotes ūdens.

Tātad, ja ņemam 2 ēdamkarotes etiķa, tad mums vajadzēs 6 karotes ūdens. Viss atkarīgs no tā, cik lielu līdzekļa apjomu mēs gribam iegūt.

Pie 2 karotēm etiķa un 6 karotēm ūdens pievienojam pus karoti sāls. Tāpat vajadzēs nelielu daudzumu trauku mazgājamā līdzekļa.

Ērtības labad es šo sastāvu uzreiz gatavoju pudelē, kurai pēc tam var pielikt klāt pulverizatoru. Aizveram pudeli, kārtīgi sakratām, lai visas sastāvdaļas vienmērīgi samaisās, un dodamies cīnīties ar nezālēm.

Ar līdzekli apsmidzinām zāli. To var arī vienkārši uzliet uz zāles. Protams, uzriez rezultātu nevar pamanīt. Vajag pagaidīt diennakti. Pēc laika jūs pamanīsiet, ka zāle kļuvusi sausa.

Var pagaidīt, kamēr tā pilnībā izkalst, bet var sākt to izraut uzreiz. Tagad to būs ļoti viegli izdarīt. Bet pēc tam attiecīgajā vietā nezāles vairs neaugs.

Lasi arī: Pieredzējis dārznieks pastāstīja, kā ar sāls palīdzību iegūt apskaužamu biešu ražu

Lasi arī: Kā es viegli varu atbrīvoties no laputīm, miltrasas, puves un rūsas

Salīdzinot ar veikalos nopērkamajiem herbicīdiem, šis līdzeklis ir drošs, jo iznīcina tikai nezāles nevis citus augus.

Turklāt šis līdzeklis ir ļoti lēts, jo pamatā visas šīs sastāvdaļas ir jebkurā mājā.

Arī interesanti: Pieredzējis dārznieks pastāstīja, kā ar sāls palīdzību iegūt apskaužamu biešu ražu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment