Esi gudrāks! 9 meli par dzīvi, kam visi tic

1. Visiem citiem klājas labāk nekā tev

Bieži vien cilvēki slēpj to, kam iet cauri, un cenšas apkārtējiem savu dzīvi rādīt pēc iespējas lieliskāku, taču patiesībā ikvienam ir problēmas, pat, ja viņi izvēlas par tām nerunāt, pat, ja tās ir citādas nekā tavējās.

2. Dzīve ir grūta un tev ir jācīnās

Viss ir atkarīgs no uztveres. No sāpēm izvairīties nevar, ciešanas jau ir izvēle. Mēs ciešam tikai tad, kad nespējam pārstāt domāt par sāpēm un virzīties tālāk uz jaunām pieredzēm. Pārstāj domāt par to, cik viss ir slikti un dari to, ko mīli.

3. Nauda ir viss

Kad tu būsi vecs, viss, kas tev paliks, būs atmiņas par tuvajiem cilvēkiem un jūsu kopīgajiem piedzīvojumiem.

4. Tev vajadzētu apprecēties

Nekur nav teikts, ka visiem obligāti jāaprecas un jārada bērni. Tev jādzīvo tā, lai tu justos laimīgs un piepildīts, pat, ja tas nesaskan ar citu cilvēku vērtībām.

5. Jo vairāk universitātes grādu, jo veiksmīgāks tu esi

Mums māca, ka augstākā izglītība ir svarīga un bez tās nav iespējams ne izveidot karjeru, ne vispār dzīvē kaut cik tālu tikt, bet tā nav taisnība. Studijas ir brīnišķīgas, tās atver gan durvis, gan prātu, bet ne vienmēr tev vajadzīgs grāds, lai piepildītu savus sapņus. Milzumdaudz bagātu, veiksmīgu un laimīgu cilvēku nav ieguvuši augstāko izglītību!

6. Ja tev nav darba, tu nekam nederi

Tā nav tiesa, jo tu vari radīt pats savu darbu. Vari atklāt sev jaunus mērķus aizraušanās, padarīt hobiju par savu darbu.

7. Tu neesi pietiekami labs, ja tev nav ideāla ķermeņa

Cik daudzi nomoka sevi ar diētām, lai censtos iekļauties nesasniedzamajos standartos, ko redzam reklāmās? Visiem nav jābūt vienādiem. Katram no dabas dota sava ķermeņa forma, kurā viņi jūtas vislabāk, kurā prāts un ķermenis ir vislielākajā saskaņā.

8. Tu vari sasniegt tikai ierobežotu daudzumu lietu

Nav tāda ierobežojuma. Nav nekāda iemesla gulēt uz jau sasniegtā lauriem. Tu vienmēr vari tupināt radīt, paplašināt savu pieredzi un gūt arvien vairāk un vairāk prieka.

9. Tev ir jāsaprot, ko tu sagaidi no dzīves

Ir iedvesmojoši apzināties, cik daudz tu nezini, cik daudz vēl var atklāt, ar cik daudz pārsteigumiem sastapties. Grāb iespējas sev apkārt un nebaidies no tā, ka dzīve aizved neparedzētos virzienos. Katrā ziņā atbrīvojies no vecāku un skolotāju ieaudzinātās stereotipiskās iedomas par to, kādai jābūt pienācīgai dzīvei.

Avots: consciouslifenews.com

Avots:

1logo2

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment